Ennek teljesen elment az esze, ezt nevezik csendes őrültnek

Az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb epizódjának Pataky Attila volt a vendége. A műsor házigazdája kifaggatta az Edda Művek frontemberét a földönkívüli titkairól, egészen pontosan a plejádiakról, akikkel Amerikában találkozott.

„Gyerekkorom óta vagyok velük kapcsolatban. Egészen pontosan születésem óta, ez a New York-i találkozásunk során derült ki. Onnan tudom, hogy ők valóban földönkívüliek, hogy míg benned állandó kételyek vannak, bennem nincsenek”

 

– válaszolt Hajdú Péter kérdésére Pataky.

 

 

A műsorvezető azonban nem érte be ennyivel, tovább érdeklődött a földönkívüliekről – írja a Metropol.

 

„Nem azt kérdeztem, honnan jöttek. Engem az érdekelt, hogy azok a vonatkozások, amiket az életben én támaszként használok, mint például a vonzás és a karma törvénye, a szeretet, ezek univerzális értékűek-e. Magam körül csupa rossz dolgot látok: gyilkosság, hazugság, lopás, csalás… Ami a világban zajlik. Megerősítették, hogy az univerzumban a szeretet a legerősebb törvény. Az univerzum váltópénze a szeretet, nem a jen meg a dollár”

 

– magyarázta az Edda frontembere, majd hozzátette: nagy segítségére voltak a plejádiak, ugyanis megtudta tőlük, hogy mi a dolga a Földön, és mit kell tennie még, sőt arra is választ kapott, hogy meddig fog élni.

„Tudom, hogy meddig fogok élni, de ez is viszonylagos dolog, mert ha én úgy fogok dönteni, hogy még maradni akarok, akkor maradhatok öt évet. Még van jó pár évem. Szeretnék énekelni, 78-80 éves koromig”

 

– tette hozzá Pataky.

Pataky Attila arra a kérdésre is választ adott, hogy a plejádiakon kívül vannak-e még földönkívüli fajok a bolygónkon. Az énekes nagy mosollyal az arcán jelentette ki, hogy majdnem harminc másik faj is megtalálható a Földön.

„A plejádiak abban a létformában jelennek meg, amiben csak akarnak, a tekintetük pedig végtelen. Telepatikus úton, fejben kommunikáltunk. Elmondták, hogy nem csak ők vannak itt a Földön: 27 faj van körülbelül, de ezt ők tudják pontosan”

 

– árulta el.