Ennyire fontos: A KILAKOLTATÀSRA VÀRÓ CSALÀDOK HELYZETE!

0

Ez a kèp mindent elàrul úgy gondoljuk!
OSZD MEG, HOGY MINDENKI LÀSSA!

Ennyi kormánypárti képviselő ment ma be a kilakoltatások előtt álló családok és devizahitelesek megsegítésére összehívott rendkívüli ülésre. ”
Ez a fideszes “Családbarát” kormány???

Vigh Làszló(fidesz) orszàggyűlèsi “kèpviselőnket” -se èrdekelte a kilalkoltatàsra vàró csalàdok sorsa.

Ha mi nem mennènk be dolgozni, akkor mit tenne a főnökünk?

A GYERMEKES CSALÁDOK HAJLÉKTALANSÁGÁRÓL LESZ MA SZÓ A PARLAMENTBEN, DE A FIDESZ NEM MENT EL AZ ÜLÉSRE.

Szerintük az ellenzék kampány akciójáról van szó.
A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés rendkívüli ülésén

Az ellenzék kezdeményezése az Országgyűlés pénteki rendkívüli üléséről kampányakció, ezért a Fidesz-KDNP abban nem vesz részt – közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel.

Azt írták, “azok az ellenzékiek akcióznak most a parlamentben, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajba jutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg”.

Az eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat – közölték.

Pénteken rendkívüli parlamenti ülést tartanak, ezt a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint független képviselők kezdeményezték múlt héten az “egyre súlyosbodó lakhatási válság” azonnali megoldására.

Az ellenzékiek a rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalnák, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza.

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook