Ennyit ér néhány orális szex? MÉG MINDIG NEM KAPTA MEG 40 MILLIÁRDOS ÖRÖKSÉGÉT VAJNA TÍMEA, PEDIG ÚGY MEGDOLGOZOTT ÉRTE!

Egy ilyen vén, kiélt pasast lepippantani nem kis teljesítmény…Megérdemelné a mi kis Timink a jobb megítélést!

Rendkívül bonyolult ez az amerikai cégháló.
Továbbra sem jutott hozzá az örökségéhez Vajna Tímea, noha férje, Andy Vajna már csaknem két éve elhunyt — írta meg az ugytudjuk.hu
A lap szerint az özvegyet érzelmileg nagyon megviseli a közel 40 milliárd forintért folyó jogi procedúra, bár a végrendelet feketén-fehéren kijelenti: Vajna Tímea rendelkezik az egykori kormánybiztos minden vagyona felett. Egy forrásuk szerint rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amit Andy Vajna a halála előtt kezdett teljesen átalakítani.
A lap szerint Vajna Tímea az amerikai állampolgársági ügye sem zárult még le, valamiért még nem készültek el a papírok, így a kinti bankszámlákon lévő pénzt sem kapta még meg.
„Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga”
— tette hozzá a lap informátora
„Erős nő vagyok, megvédem magam, nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám Andy, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos, sok minden miatt csalódott is lenne”
– mondta Vajna Tímea.
A Blikk úgy tudja, az özvegy rendszeresen kap egy bizonyos összeget a vagyonkezelő cégtől, ami fedezi a kiadásait, de a teljes vagyon felett nem rendelkezhet.