Erdogan országa.

ORBÁN DIKTÁTOR BARÁTJA NEM IS EMBER, EZ A SZÓ SÉRTŐ AZ EMBERISÉGRE!

Legálisan molesztálhatnának gyerekeket, ha utána feleségül is veszik őket. Ez a török diktátor Erdogan országa.

Madarat tolláról, embert barátjáról…

A török parlament január végén tervezi benyújtani azt a törvényjavaslatot, miszerint azok a férfiak, akik 18 éven aluli lányokkal létesítenek szexuális kapcsolatot, megúszhatnák a büntetést, amennyiben házasságot kötnek az áldozattal.

Maga az ötlet óriási felháborodást váltott ki az ellenzék és a nőjogi aktivisták körében, írja az Independent, hiszen ezzel a kormány legitimálná a gyermekházasságot, a nemi erőszakot és a gyermekbántalmazást is.

Habár Törökországban 18 év a legális korhatár, egy kormányzati jelentés alapján így is több, mint 480 ezer fiatalkorú lány ment férjhez az elmúlt évtizedben.

Erdogan elnök egyébként 2014-ben tett egy olyan megjegyzést, hogy a férfiak és nők közti egyenlőség “természetellenes”, a nők élete pedig akkor válik teljessé, ha legalább három gyermeket szülnek.

Ráadásul 2016-ban már elbukott egy hasonló javaslat Törökországban, akkor azzal a feltétellel tekintettek volna el a büntetéstől, ha a szexuális kapcsolat „erőltetés vagy fenyegetés” nélkül jött létre.

Forrás: Szeretlek Egerszeg