Erkölcsminta fidesz szóvivő , a főgyurcsányozó mély-keresztény

Mi más lehetett a magyarázata egyik főkeresztényünknek, mint ezek mind bevándorláspártiak, és támadják a magyar kormányt, amely ugyebár megmentette Európát, Ázsiát, Afrikát és Amerikát a migránsoktól.
Így vagyunk mi is bevándorláspártiak, akiknek ugyebár nincs az ínyére, hogy az Orbán banda ezermilliárdokat nyúlt le, osztott szét az elmúlt években
Akinek nem tetszik, hogy az Alkotmánybíróság, a Számvevőszék, a KSH, a Választási Bizottság, az Ügyészség, meg a többiek, mind Orbán kiszolgálói, az bevándorláspárti.

Aki meg felháborodik azon, hogy az orbánmédia a pofánkba tolja szemét hazugságait, az magától értetődően bevándorláspárti.
300 milliárd stadionokra, mikor alig van néző és a rendőrségi biztosítás is sokszorosan többe kerül, mint a jegybevétel. Nem jó ez így? Akkor te bevándorláspárti vagy.
Azt hiszed, hogy nem volt tisztességes a 2018-as választás és a kétharmados győzelem, akkor bevándorláspárti vagy.
Az, hogy a világ normális országainak a töke tele van a diktatúránkkal és diplomáciai kapcsolataink a béka segge alatt vannak, arra nincs más magyarázat, ők is bevándorláspártiak.
Hogy a magyar oktatásban orbánjugendképzés folyik, ilyet csak egy bevándorláspárti állíthat.
Csakis a bevándorláspártiak hánytorgatják fel, hogy 4 millió ember nyomorban él, a szakemberek tömege vándorol ki folyamatosan, miközben az orbáni vazallusok szűk rétege soha nem látott gazdagságban dőzsöl, két kézzel zabálja a homárt, a kaviárt, vedeli a márkás italokat, éli életét szarért – húgyért vásárolt luxus ingatlanokban, utazik magánrepülővel, autózik drága járgányokban.
Miközben a külhonba nyomja Orbán a milliárdokat, rohad szét az egészségügy, gigászi várólisták, orvos-, felszerelés és nővérhiány és akik ott ezrével pusztulnak ilyen körülmények között, nem lehettek mások, mint aljas bevándorláspártiak, akikért talán nem is kár.
Aztán, majd egyszer, amikor letartóztatja őket a rendőr, elítéli őket az igazi magyar bíróság, alaposan vigyáz rájuk a magyar börtönőr, hogy ki ne jöjjenek soha többet, na azok lesznek az igazi bevándorláspártiak, csak már akkor nem lesz, aki ezt az ocsmány hazugságot hangoztassa….
Ez most hogy így kijött belőlem, találd ki, ki lehetek szerintük?

Forrás: Gábor Breyer/facebook