Erre muszáj visszaemlékezni

Annál is inkább, mert a fiatalok nem valószínű, hogy tudnak róla!! A tőzsde beleremegett, nem derült ki, hány milliárd lett a kárunk! Kifizettük, fátylat rá? Szijjártó Péter ezt követően külügyminiszter lett, Kósa Lajos ma is a Fidesz meghatározó arca… Szijjártó Péter meg nem győzi széthordani az adónkat a világ minden tájára Srí Lankától Ugandáig.
2010-ben az első kétharmados parlamenti többséget biztosító, fülkeforradalminak nevezett győzelem után még szóvivőként Szijjártó Péter és Kósa Lajos produkciózott! Elkezdtek államcsődről karattyolni!!
20 ezer milliárd forint volt az államadósság a 2008-as gazdasági világgazdaság után! Erre „sikerült” időközben további 22 ezer milliárdot rápakolnia az akkori nagy győzteseknek, egekben az infláció, inog a talaj a forint alatt, jövedelem- és lakhatási szegénységben szenved a társadalom jelentős része!
Részlet a korabeli cikkből az akkori történésekről:
„A politikus elmondta, hogy nem tartja túlzónak a Fidesz ügyvezető alelnökének csütörtöki kijelentéseit az államcsőddel összefüggésben. Kósa Lajos a Napi Gazdaság debreceni konferenciáján azt mondta, hogy a cél most a közvetlen államcsőd elkerülése. Hozzátette: “szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét”.