Észak-koreai hackereket találtak Pikó kampányközpontjában

0

A hétfő óta köztudott, hogy házkutatást tartottak Pikó András kampányközpontjában. A rendőrség mai tájékoztatása szerint sok terhelő bizonyítékot gyűjtöttek be.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a VIII. kerületi polgármesterjelölt egyik irodájában több észak-koreai férfit is találtak, akik állítólag nagyon törték az oroszt és megpróbálták elhitetni velük, hogy csak a MÁV elektronikus jegyrendszerét szerették volna gatyába rázni. A rendőrök viszont tudták, hogy csakis hackerek lehetnek, bemutatni azonban sajnos nem tudták őket, mivel az észak-koreaiak nem merték átlépni a szoba előtt húzódó demarkációs vonalat.

Pachmann Péter a TV2 Mokka című műsorában csütörtök reggel elmondta: az egykori műsorvezető 10-15 évet fog kapni, mivel azokat a hackereket bújtatta, akik a Magyar Fejlesztési Központ adatait letörölték. Hogy mit pontosan, azt nem mondhatja el, mert a bizonyítékokat harminc évre titkosították. Ezt csakis azért tették, mert az OLKAF nyomozást indított a Magyar Fejlesztési Központban. Így az OLAF már nem talál semmiféle terhelő bizonyítékot, vagyis minden rendben van. Egyébként is rendben volt. Fillérre el tudtak VOLNA számolni az tuti.

A rendőrök felhívták Pikó figyelmét, hogy maximum addig hagyhatja el a kampányközpontot, amíg pénzt dob a parkolóórákba, ellenben úgy ráküldik a rögbiválogatottat, hogy még a trafikpályázatokat, a Kubatov-listát valamint a még hiányzó Seuso-kincseket is megtalálják nála.

Forrás: Ezt a hatalmas írást és sok hasonlóan szellemes, ironikus cikket találtok még a Hircsárda oldalán. /http://hircsarda.hu/2019/09/12/eszak-koreai-hackereket-talaltak-piko-kampanykozpontjaban/