Észak-koreai hackereket találtak Pikó kampányközpontjában!

0

A hétfő óta köztudott, hogy házkutatást tartottak Pikó András kampányközpontjában. A rendőrség mai tájékoztatása szerint sok terhelő bizonyítékot gyűjtöttek be.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a VIII. kerületi polgármester egyik irodájában több észak-koreai férfit is találtak, akik állítólag nagyon törték az oroszt és megpróbálták elhitetni velük, hogy csak a MÁV elektronikus jegyrendszerét szerették volna gatyába rázni. A rendőrök viszont tudták, hogy csakis hackerek lehetnek, bemutatni azonban sajnos nem tudták őket, mivel az észak-koreaiak nem merték átlépni a szoba előtt húzódó demarkációs vonalat.

Kidoboltatik

Pachmann Péter a TV2 Mokka című műsorában csütörtök reggel elmondta: az egykori műsorvezető 10-15 évet fog kapni, mivel azokat a hackereket bújtatta, akik a Magyar Fejlesztési Központ adatait letörölték. Hogy mit pontosan, azt nem mondhatja el, mert a bizonyítékokat harminc évre titkosították.

A rendőrök felhívták Pikó figyelmét, hogy maximum addig hagyhatja el a kampányközpontot, amíg pénzt dob a parkolóórákba, ellenben úgy ráküldik a rögbiválogatottat, hogy még a trafikpályázatokat, a Kubatov-listát valamint a még hiányzó Seuso-kincseket is megtalálják nála.

Via: hircsarda.hu