EURÓPA SZEGÉNYHÁZA 🤬 LETT MAGYARORSZÁG 🇭🇺

A magyar polgárok a legszegényebbek az egész Európai Unióban, csupán csak Bulgária lakósai „előzik” meg őket, és fogyasztanak kevesebbet náluk, ami valljuk be, nem valami nagy dicsőség.

Az új egypártrendszer hatalomra kerülése óta eltelt 12 évben Magyarország államadóssága gyakorlatilag megduplázódott. A forint jelentősen veszített a vásárlóerejéből, és az elmúlt pár évben valóságos zuhanórepülésbe kezdett az euróval szemben. A dilettáns, és impotens gazdaságpolitika következtében az infláció elszabadult, és negatív történelmi rekordokat döntöget.

Az államháztartási hiány utoljára háborús időkben volt ilyen mértékű, mint jelenleg.

A magyar minimálbér a legkevesebb az Európai Unióban, megint csak Bulgária munkavállalóinak bérét múlja felül. Viszont cserébe Magyarországon a legmagasabb az áfa, így a maga 27 %-ával egyedülálló jelenség az EU-ban.

A kormány pedig elkezdte nyakló nélkül felvenni a hiteleket hajmeresztő kamatokra, hogy betömje a lyukakat, és finanszírozni tudja a választásokra időzített gátlástalan osztogatást. De ez sem elég. Ezért régi kommunista módszerekkel élnek.

Hatósági árat szabnak ki a benzinre, meg egyes élelmiszerekre. Csirke far-hát a Magyar Közlönyben. Még tragikusabbá teszi mindezt, hogy Magyarország a rendszerváltozást követő néhány évben még a kelet-európai régió zászlóshajójának számított, mint gazdasági, mind szociális, mind politikai tekintetben. 12 év alatt ez lett Magyarországból.

Egy kirabolt, elnyomorított, jövőjétől megfosztott ország. Kinek mit intézett a kormánya. Ti meg csak rettegjetek a migránsoktól 😱

Végh Edvárd