Exkluzív interjút adott a kihívó DK-s polgármester-jelölt Glázer Tímea a Borkai-ügyről!

0

Glázer Tímea szerint a győri polgármesterről eddig megjelent videók annak magánéletéhez tartoznak, és amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga az üggyel.

Azután, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere elismerte, ő látható a névtelen szivárogtató által közzétett felvételeken, az Azonnali.hu megkérdezte Glázer Tímeát, Borkai Zsolt kihívóját, hogyan látja a friss fejleményeket.

Az első napok megleptek bennünket. Nőként és anyaként nekem ebben nehéz megszólalnom, hiába vagyok polgármesterjelölt. Győrnek tisztességes városvezetésre van szüksége, a hűségre és a családi szeretetre. Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak. Addig, amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga vele. A többit eldönti a családja és a választópolgárok.

– mondta Borkai Zsolt kiszivárogtatott szexvideóival kapcsolatban Glázer Tímea, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje az Azonnali.hu megkeresésére.

Fodor Rolandnak arra a felvetésére, hogy a Borkai-ügy kirobbantása mögött a Demokratikus Koalíció áll, Glázer Tímea úgy reagált:

A DK-nak sem az országos vezetői, sem a tagjai nem voltak jelen azon a hajón, tehát belső körökből felvételről van szó. Ez is bizonyítja, hogy nem mi szervezzük ezt.

Hozzátette,

nekem a polgármester nem az ellenségem, hanem az ellenfelem. Akárhány alkalommal kerestem őt a választókörzetekkel kapcsolatos választói panaszokkal vagy kérdésekkel, mindig tisztességesen és korrektül segítette a munkámat.

Arra a kérdésre, hogy a szivárogtató által belengetett korrupciós történetekről van-e esetleg valami információjuk, Glázer Tímea úgy felelt,

a földmutyiról mi is tájékoztattuk a sajtót évekkel ezelőtt. Hogy még mi derül ki, nem tudom megmondani.
Az Azonnali arról is kérdezte Glázer Tímeát, hogy mit szól ahhoz, hogy a győri jobbikos egyéni választókerületi jelöltek ma visszaléptek.

Glázer azt mondta, a visszalépést bejelentő győri Jobbik elnökével hétfőn beszélt utoljára arról, hogy megy az ellenzék közös sajtótájékoztatójára. Éppen ezért meglepte őket a reggel közölt döntés, és rögtön gondolkodni kezdtek a megoldáson.

Azt állította, hogy meg is találták, ám, hogy mi az, arról csak a későbbiekben szeretnének beszélni.

 

Via: Azonnali