Ez a homofób komcsi senki a házelnök? Miatta is szégyellem, hogy magyar vagyok

0

Számomra is meglepően alakult a mai este. A terv végtelenül egyszerű volt pedig. Ma már nem írok, nem olvasok, füvet nyírok. De rájöttem, miközben az éktelenül búgó-kalamoló fűnyírót tologattam a szomszédok legnagyobb örömére, a FŰ VÁRHAT, DE KÖVÉR ELVTÁRS NEM!

Így most itt ülök, készülök csapágyasra hajtani a billentyűket, a fűnyíró piheg, miközben az áldott csendben a szomszéd éppen pezsgőt bont. Mindenkinek a maga öröme.

A Kövér elvtársé is! Gondolom.

Merthogy Kövér elvtárs szerint a „normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak” Azt most hagyjuk, hogy EZ NYÍLT NÁCI DUMA. Ne! Mégse! NE HAGYJUK! Ez a vég!

Most rengeteg, hihetetlenül randa, ám végtelenül színes, összetett mondat jutott eszembe erről a szemétládáról. Még magam is meglepődtem, mi minden lapul az ember fejében. De nem írom le. Azért sem! Nem fogok bayerizálódni. Még akkor sem, ha igen erős az igény bennem. Pfűűű[email protected]!

Kövér elvtárs lapot húzott. A dedikált bolsevik mameluk, aki kiszolgált minden segget, ami elé került, és aki az idők forgatagában észnélküli nácivá lett. Ilyenné vált, vagy eleve ilyen volt? Nem tudom. Mindegy is. Számít?
Nem az a baj, hogy lopnak. Az is! Nem az a baj, hogy velejéig romlott, aljas gazember mind. Az is! Nem az a baj, hogy az utódokban reprodukálták önmagukat, mindazt a bűnt, önteltséget, gőgöt, jellemtelenséget, amit ők hordoznak magukban. Az is!
Az a baj, hogy elszabadult bennük odabenn minden, ami valamelyest gátat vethetett az esztelen őrjöngésüknek. Az a baj, hogy nem emberek. Az a baj, hogy a féknélküli, korlátlan hatalom kilúgozott belőlük mindent, ami emberre emlékeztetett.
Az a baj, hogy már nem a kampány heve, felfokozott hangulata, a börtöntől való jogos rettegés hozza ki belőle–belőlük az állatot.
MERT AZOK! Őrült fenevadak, nyálzó hiénák, akik úgy gondolják, nekik joguk megmondani kinek hol a helye!
Normális homoszexuális, normális baloldali, normális liberális. Folytassuk? Normális ember nem tartja magát egyenrangúnak. Lefordítsam? LEFORDÍTSAM? Tudnunk kell, hol a helyünk ebben a bűzös univerzumban, amit Kövér, Orbán fémjeleznek!
Egy volt, ócska bolsevik, egy mordorföldi álkeresztény, egy reménytelenül hazug senki akarja megmondani, mondja meg, kinek hol a helye?
Hol a helyünk Kövér elvtárs? Basszus!

NEKÜNK, NORMÁLISOKNAK HOL A HELYÜNK KÖVÉR ELVTÁRS? Halljuk!?

MERT NEKED, meg az egész hibbant náci brancsodnak, A BÖRTÖNBEN KOMÁM!

Utóirat: Rátok fog rohadni a lakat is!….Ennyi. Most pedig megyek, és elrakom a fűnyírót. A fű ráér.

Varga Zoltán/facebook