Vilmos Pusztai: Ez egy komment a Bosszú Borkaiért cikkre

0

Majd 20 éves fidesztaktika alapok mindennek ez a 3 féle panel alapja:
…. kiragadnak vagy kreálnak egy olyan mutatót ami a sok szarból kilóg és sikerharsoghatják, az ellenzék hasonló mutatóját pedig a földbe döngölik de névhez, párthoz kötötten . pl gazdaság.
…A másik típus: hogy a fideszre szórt szarból kikeresnek egy olyan szardarabot amit kis farigcsálással csokinak mutatják be mint az ostyát felmutatják, majd azt kezdik ordibálni: hazudsz, nem igaz amit állítottál, és ettől kezdve ha ez egy gyilkos esetében pl a vaj színű zoknit mondtál fehér helyett már rajtad a bélyeg, hazudtál, a gyilkosság nem érdekes, eltörpül a zokni színe mellett. pl. Sárazsadány, nem taggyűlés hanem tagok gyűlése volt anno….
… harmadik ha a fidesz lebukik egy óriás elefánt méretű disznósággal amibe más országban belebukik a kormány, azonnal keresnek, vagy kreálnak az ellenzéknél bármilyen bolhányi megpiszkálható negatívumot, azt elektronmikroszkóppal felnagyitják milliószorosan és attól kezdve a bolha 100x nagyobb mint az elefánt a fidesz gazemberségét elfedik az ellenzékről hazudtakkal.
Erre példa a jelen eset. Borkai kurvázása, mögöttes kb 7 milliárdos korrupcióval, és pár hiányos Gréczi fotóval kompenzálják.
A fideszvakhitű agyhalottaknál tökéletesen működik, mivel mindezt napi 24 órában hetekig hónapokig, évekig súlykolják, időszakosan előveszik agybemossák.
Kretén ellenzék meg képtelen ezt a primitív kommunikációt majd 20 éve leleplezni, a szart visszagyűrni, a választókhoz hatékonyan eljutattni, és bemutatni: a fidesz pápája meztelen!
……… AKI A BAJT ELFÖDI AZ NÖVELI !!!