Ez nem maradhat így❗

Az orvosok mellett az ápolók, mentők, szociális és kulturális dolgozók, önkormányzati alkalmazottak és pedagógusok is megérdemlik, hogy tisztességes bért kapjanak!

Ennek érdekében szólaltam fel ma az Országgyűlésben, miután Selmeczi Gabriella elképesztő módon az ellenzéken kérte számon a borítékolható bérfeszültségeket az egészségügyben. Holott az erről szóló törvényt a kormány nyújtotta be, és ők döntöttek úgy, hogy az ápolók csak alig, a háziorvosok és mentődolgozók pedig semmit nem kapnak!

?? Vannak még szép számmal, akik megérdemelnék a béremelést!

?‍⚕?‍??‍? Az orvosok mellett az ápolók, mentők, szociális és kulturális dolgozók, önkormányzati alkalmazottak és pedagógusok is megérdemlik, hogy tisztességes bért kapjanak!Ennek érdekében szólaltam fel ma az Országgyűlésben, miután Selmeczi Gabriella elképesztő módon az ellenzéken kérte számon a borítékolható bérfeszültségeket az egészségügyben. Holott az erről szóló törvényt a kormány nyújtotta be, és ők döntöttek úgy, hogy az ápolók csak alig, a háziorvosok és mentődolgozók pedig semmit nem kapnak!Ez nem maradhat így❗

Posted by Bencsik János on Tuesday, October 6, 2020