Ez nem szégyen?

0

A fideszeseknek nem ciki Orbán?

Most azért elgondolkoztam úgy alaposan, de tényleg!
Itt van ez, az állandóan a saját zsebében matató fickó (zsebzsötem, vagy kankó, rosseb se tudja), aki olyan stílusban vonul végig a világon, mint az egykori TSZ elnökök, has kint, nyakkendő lóg, nadrág harmonikázik a bokánál, cipő elég sűrűn ganajos. Állandóan nyalogatja a szája szélét, igazgat magán valamit, szeme tiktakol, ide-oda jár, mintha lopni akarna.

Ez a kinézet egy dolog, ezen lehetne segíteni, ha akarná…, meg vannak már [email protected] gyógyszerek is a viszketésre, meg rángásra.

De amiket mond….

Uhhhh

Kezdte azzal, amikor még nem “mimagyarok volt, hogy fél-ázsiai szerzet. Hááát, isten neki fakereszt, családfát kutatott…
Utána rájött, hogy ő Európa DNS-e…pfff, már értem miért fogyik a magyar 🙂 ránézel, [email protected] meg, ha ilyen a DNS, inkább nem szaporodok!
Aztán kitalálta, hogy utcai harcos, jól vagy ember????
Agyon köp valakit szotyival, vagy mi?
Utána már jött a “mimagyarok” királyi többes, de azért kipcsak is.
Oké, kicsi huszár, mi nem voltál még?
Ezt is meg tudtam! 🙂 mondja az ő kicsi rángó szájával – fél életemet öltözőben töltöttem – mit csinált ott, labdát evett, kukkolt, mint Kaleta az ovi előtt?
De tényleg, vicc ez az ember!
Lemegy választások előtt vidékre, mit mond a disznóólnál – Helló röfik – még jó, hogy nem hello Kittyzik.
Jáj!
Te meg rá szavazol fideszeském 🙂
Háááát, kell hozzá gyomor 🙂
Én a házamba nem engedném be, mert állandóan azt kellene figyelnem, mit csór el, vagy ha nem is, de tuti, hogy nem tudnék benne bízni.
Persze fideszeském te beengeded a házadba 🙂
– Örülök miniszterelnök úr, köszönöm miniszterelnök úr, nyalom a seggét miniszterelnök úr – de te csak azért nem vigyázol az értékeidre, mert 8 testőrrel jön, azok vigyáznak helyetted.

Hello röfik, ja, meg kovi ubi legyen veled, aha, Istenem 🙂 és te meg szavazol erre a lábszagú DNS-re, akinek a farzsebéből kilóg a szál kolbász, meg a fésű.

Azzé fideszeském neked is sok eszed lehet, ha erre a kipcsak, fél-ázsiai szerzetre szavazol, értem én, vele azonosulsz 🙂 Rezsim Szilárdot, Tállai Andrást elnézve, ők már teljesen.

…és asszongyátok, azé szavaztok rá, mert nincs más alternatíva!
Azért gondoljátok végig, talán sikerül 🙂

Nézzél rá ember, ez a fickó képviseli Magyarországot (téged is), de most tényleg, gondold végig, hogy a valamikori legjobb barátja nevezte kotonszökevénynek, szebbik nevén spermának.
Egyszer vedd már le azt a vacak narancs szemüveget magadról és úgy néz végig rajta, tényleg nem gáz?
Szerinted fideszeském tényleg nem gáz, hogy 10 év alatt annyi választási programjuk volt csak, hogy – “folytatjuk ”
Nem gáz, hogy soha egyetlen választási vitára nem áll ki 2006 óta, mert azt jól tudja, hogy bármelyik ellenzéki politikus a stúdiót mosná fel vele egyenlő feltételek mellett?

Itt a képen a te miniszterelnököd, aki fél életét edzőtáborban töltötte, csak azt nem tudom mire gyúrt… Nesze!

Szerző. Lang Alex