Ez várható ha a koronavírus bejön az országba az összeomló egészségügy alatt!

0

A magyar egészségügy a Fidesz immár közel 10 éves uralkodásának az állatorvosi lova.

A kórházak, intézmények többsége szinte lehetetlen körülmények között “működik”.

Néhány kiemelt kórház kivételével elborzasztó állapotok uralkodnak, de megjegyezném, hogy a kiemelkedőek sem az EU-s átlagot hozzák.

Naponta lehet olvasni arról, hogy órákat töltenek a betegek a sürgősségi osztályok folyosóin, anélkül, hogy bárki hozzájuk szólna.

Az egészségügyi intézmények többsége drasztikus adósságban úszik, gyakran még az alapellátás biztosításához is hiányzik a szükséges pénz, kórházi osztályok szűnnek meg, mint például csecsemőosztály, sebészeti osztály, intenzív osztály, kardiológiai osztály vagy éppen szülészeti osztály.

Gondolom szinte mindenki átélte, hogy nincs orvos, nővér, betegtoló, betegápoló, gyógytornász, aneszteziológus, műtőssegéd, rohadnak a falak, nincs hordágy, kerekesszék a betegnek gyógyszer, a WC-k ben -ha működnek – nincs papír, a mosdók koszosak, mocskosak, penészesek esetenként mindenre alkalmasak, csak arra nem, amire kellene, ehetetlen az étel, nincs fűtés, légkondi stb., stb., stb…

Ha itt lesz a koronavírus, nekünk annyi.

Úgy járunk, mint a pár éve történt márciusi havazáskor, amikor azt kaptuk SMS-ben, hogy üljünk át egy másik autóba.

Így lezüllesztett egészségüggyel, óriási orvos és nővérhiánnyal, rohadó, omladozó kórházakkal kiba..ott frankó lesz majd koronavírusosan ülni, ülni és ülni.

És az a baj, hogy tényleg nagyon sokat elhiszik amit ez az álszent, rabló, bűnöző csürhe mond, főleg a hazug propagandájukat!

Főleg a birka-gyöpös fideszes brancsa.

Egyszóval kurvára igaza van Juhász Zolinak.

Hogy mit írt Juhász Zoli? Hát íme:

 

kép. Juhász Zoli – Shepherd