Ez volt a magyar törvénykezés “kristály éjszakája”..

Dr. Dániel Péter írása

Ahogy azt minden normális ember előre látta, az aljas és gátlástalan fideszes banda azonnal visszaélt a felhatalmazással.

A szerencsétlen, ostoba és/vagy kollaboráns “ellenzék” ugyanis önként és dalolva megszavazta a rendkívüli jogrendet és a felhatalmazást, Orbánék pedig azonnal és könyörtelenül kihasználták ezt.

A kapott felhatalmazással visszaélve egy sor gyalázatos új jogszabályi rendelkezést hoztak, sőt villámgyorsan módosították a szánalmas fideszes pártalkotmányukat is.

Az orbáni diktatúra arra használta a kapott felhatalmazást, hogy tovább nehezítse a magyar közpénzek felhasználásának ellenőrzését, tovább korlátozza a melegek jogait és lehetetlenné tegyék az ellenzék számára a koordinált jelölt állítást. Azaz gyakorlatilag lehetetlenné tették a demokratikus fordulatot Magyarországon.

Ez volt a magyar törvénykezés “kristály éjszakája”… a magyar parlament padlóját immár elborítják a jogállamiság tört üvegcserepei. Az orbáni diktatúra ezzel végérvényesen letért az európai demokráciák útjáról és elárulta saját népét.

Egy járvány közepén is csak a saját, aljas és önző érdekeikre figyelnek Orbánék! A magyar népnek pedig nem maradt más választása, mint a forradalom… ha egyszer szabadulni akar majd ettől a szánalmas, korrupt és gyalázatos diktatúrától!

Üdvözlettel: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász