Ezek tényleg elmebetegek. Mindent szétvernek ami működik valahogy.

Egy újabb elmebeteg ötlet.
Csupa magyar bolt, csupa magyar termékkel? Amit itt az országban termelnek, attól simán éhen döglenénk. Arról nem is beszélve, hogy a technológiai középkorba ragadt termelők termékei silányak és qrva drágák.
Hogy csak pár példát említsek az utóbbi időből – elfogyott a krumpli, hagyma, fokhagyma, olaj, hoztuk be ezeket külföldről….
És ezt az elmeroggyant faszságot mégis hogyan akarnák kivitelezni az EU jogszabályok keretei között? te nagyon hülye! Nem elég neked, hogy az arcodig ér lassan a szar, kell neked még hullámoztatni is?
Amúgy szerintem lassan itt lenne az ideje egy bojkottnak a CBA ellen. ezek az önjelölt szittyák, és visszavezetnék az országot valamiféle nemlétező őskorba – mert a középkorban ennél azért előbbre voltunk ! Elvették a trafikosoktól a cigaretta-üzletet, a kocsmáktól a játékgépeket, a juhászoktól, kisgazdálkodóktól, Kishantostól a termőföldet, sokezer polgártól a takarékszövetkezeteket, most csak néhány példát említsek.
És mitől lett jobb az országnak azon kívül, hogy egyeseknek jobb lett?

Üzent a kormány: kiszoríthatják az Aldit, a Lidlt, a Spart és a Tescót

 

Nyíltan protekcionista politikát hirdetett meg Lázár János a magyar élelmiszeripar megmentése és feltámasztása érdekében. A kormány a jövőben nemcsak a magyar tulajdonú feldolgozóipart és a nemzeti hozzájárulást akarja erősen támogatni, de harcot hirdetett a multinacionális kiskereskedelmi vállalatok ellen is – erről a kormánybiztos a Portfolio Csoport által szervezett Agrárszektor Konferencia 2020 online rendezvényen beszélt.