Ezen besza-behu: nem fogod kitalálni, miért jelentették fel az ellenzéki polgármesterjelöltet

0

Szekszárd

Az elmúlt 5 évben nem történt semmi a városban, csak az uszoda-beruházás indult el, amit már kétszer visszabontottak: ezt se sikerült végleg megcsinálni

 


Bomba Gábor (már a neve is merénylet ) arról beszélt, hogy a program alapján a polgárokkal együtt fogják kormányozni a várost:

„Nekünk az a célunk, hogy visszaadjuk a várost a szekszárdiaknak, mert most fogalmuk sincs az embereknek, hogy ki volt eddig a képviselőjük. Mi velük együtt szeretnénk a dolgokat megbeszélni, hogy végre fejlődjön a város, jöjjenek vissza a fiataljaink.”

Felidézte, hogy az Egyesület 2 éve az új iskola létrehozására alakult, mivel a fiát egy kritikus hangvételű videó miatt 2 éve üldözi a városra kényszerített fideszes ejtőernyős iskola-igazgatónő, de a kezdetektől nagy társadalmi igény jött létre a kritikus témák felkarolására.

„Így alakult ki, hogy keljünk fel a fotelból, mert ha nem indulnak a városban azok, akik akarnak valamit csinálni, akkor csak a fotelban ülve beszélnek róla, akkor marad az, hogy várjuk a mannát…” – mesélte Bomba.

Végül arról beszélt, hogy az aktivitás mögé, úgy tűnik, lelkesen beállt az egész város. „Úgy érzem, (…) nagyon nagy dolog történt, elkezdett élni a város, mindenki pozitív, azt látják, hogy végre lesz valami!” – zárta gondolatait az Összefogás által támogatott polgármesterjelölt.