Ezért módosítják az Alaptörvényt!

0

Durván elszólta magát a KDNP-s politikus, egy konkrét ügy miatt módosítják az Alaptörvényt – írja a hvg.hu.

Aradszki András felháborodva beszélt arról, az egyik politikustársa családja hónapokon át képtelen volt normális életet élni. Más vélemény szerint inkább a kormánynak kéne visszafognia a lakájmédiáját.

Aradszki András KDNP-s képviselő és vezérszónok az Alaptörvényről szóló parlamenti általános vitában azt találta mondani arról, miért kell a magánélethez és családi élethez való jogot védeni a véleménynyilvánítás jogával szemben: „Ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem volt köze.” Azaz konkrét ügyek miatt módosítják a gránitszilárdságú, jogi alapvetést jelentő Alaptörvényt.

A vitában az is elhangzott Szabó Tímea Párbeszéd-vezérszónok részéről, hogy ne az Alaptörvényt módosítsa a kormány, hanem “ne adja ki a lakájmédiának, hogy drónt reptessen Vona Gábor háza fölé vagy bekamerázzanak Juhász Péter lakásába”,  azaz a kormány fejezze be “ezt a mocsok viselkedést”.

 

olkt.hu/hvg.hu