Ezért szeretlek Görögország! Ezért gyűlöllek Magyarország!…magyarként

0

Görögországban nincs migránsválság, sőt migránshelyzet sincs.
Nézem a thaiföldi masszást kínáló kínai nőket, nézem a fekete afrikaiakat, nézem a skandináv,az angol, a német, a szerb turistákat…és elcsodálkozom.
Nyaralni jöttem Zakhynthos szigetére, mert úgy alakult, hogy megtehetem, de összességében sokkal olcsóbban kijövök mint a Balatonnál bárhol.
A világ minden tájáról jönnek ide emberek. Senkiről senki nem tud semmit. Az emberek nem jelentgetik egymást a bőrük színe miatt és nem hívnak rendőrt egy fekete, vagy egy barna ember láttán. Kinek is jelentgetnék, hiszen rendőrt sem látni sehol.
Az emberek sisak nélkül, gyakran hárman is ülnek egy motoron.
Rengeteg angol szülőt látok fekete, örökbefogadott kisgyerekkel. Mindenki mosolyog, nem bántják egymást az emberek. Nincs állandó “háborús-helyzet” Nincs sorosozás, migráncsozás, ellenségkeresés. A görög kormány sem próbálja fanatizálni a görögöket és nem kelt gyűlöletet. A görögök így is szeretik a miniszterelnöküket. Ha a görög TV -ben beszél Cypras, akkor szinte megáll a forgalom az utcákon és őt tapsolják.
A görög nagyon büszke nép. Büszke történelmére, hagyományaira. A görögök imádják a hazájukat. Teljesen érthető módon, hiszen a görögökben ott van az a bizonyos “déli vér”.
Egy kongói néger árussal beszélgettem.

Ő azért jött ide Zakyntosra, hogy a felesége által otthon , Kongóban készített csecsebecséket eladja. Senki sem utálja ezért, nem négerezik, nem minráncsozzák…stb.
Azon gondolkodom, hogy ha itt Görögországban a görögök mégis utálkozni kezdenének, hogy kit utálnának először!?…
Igen….A magyarokat.
Épp azért mert a magyarok képtelenek elfogadni azt a tényt, hogy senki sem tehet arról, hogy milyen országban, a világ melyik táján, vagy milyen bőrszínnel születik. A magyarok azt sem értik meg, hogy sajnos az olaj, a nagyhatalmi törekvések sok országban váltottak ki konfliktusokat ahol bizony embereket, asszonyokat, gyerekeket mészárolnak le, csak úgy….és a magyarok nem értik meg, hogy mindenkinek, úgy ezeknek a szerencsétleneknek is az életük a fontos és hogy menekülniük kell gyakran mészárosaik elől.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy a magyar ember megsimogat egy kismacskát, de embertársát (legyen az bármilyen nép fia) a halálba kívánja. Kereszténykedik és vasárnaponként templomban mutogatja magát, hétfőn pedig feljelenti azt aki nála egy fokkal barnább, csak mert barnább.
Görögországban az ilyen dolgok elítélendőek, míg nálunk ezt már törvénybe, sőt alaptörvénybe is foglalták.
Hamarosan várható az, hogy mindenkinek, aki nem magyar , vagy erdélyi származású és ezt papírokkal nem tudja igazolni, sárga csillagot, vagy valami megkülönböztető jelet kell viselnie….És itt ezt a történetet már tovább sem merem gondolni.
Hát többek között ezért szeretem én Görögországot és mélységesen tisztelem a görög népet!És ezért tartok minden európai népet többre nálunk magyaroknál. Mert míg mások tudnak békésen, egymást tolerálva élni, mi magyarok mindenkiben csak az ellenséget keressük.
Hová jutott ez a valaha vendégszeretetéről híres ország itt Európa szívében? Miért engedi fanatizálni magát egy nép egy igazoltan, bizonyítottan beteg elme utasításainak megfelelően?
Nyilván most engem a sok Orbán-zombi hazaárulóz, de nekik mindenki hazaáruló….Persze Orbán és bűntársai nem, akik pénzért, letelepedési kötvényekkel szó szerint eladták a hazájukat.
Nagyon bánom, hogy a Gólya épp Magyarországra hozott és nem Görögországba. De ezt felülírni nem tudom, csak néha szégyenkezni.
Mert bizony a görögök sokkalta ősibb nép mint a magyar, mégsem görögködnek, mint ahogy mi magyarok magyarkodunk a semmire és a belénk injekciózott gyűlöletre.
És a történelem bennünket majd így fog elkönyvelni egy bomlott elme “tündöklése” miatt.
OLKT: Gál György