Ezt nem kellett volna Bencsik Úr !

Bencsik János lelépett jobbikos képviselő most pontosan azt teszi amit a valaha Soros – ösztöndíjas fideszesek. Vagyis:

Oda szarik ahonnan evett

No de lássuk mit is ír:

A haragból és frusztrációból táplálkozó olcsó lájkvadászat sajnos az egész politikai elitet a sárba rántotta, de amit a Jobbik tegnap elkövetett, arra nincs mentség és nincs magyarázat. Három okból sem.
1. Krisztus kereszthalála az ember számára a hit, a remény, Isten szeretetének szimbóluma. Politikai vélemény kifejezésére alkalmatlan, indulatok szítására elfogadhatatlan. Bármelyik “oldalon” és bármilyen kontextusban.
2. A keresztre nem lehet szégyent hozni: arra hull vissza, aki helytelenül használja. Most éppen az a párt, amelyik régen adventi keresztállítással hívta fel a figyelmet magára. Aki mások lejáratása érdekében képes egyszer használatos kampányelemként tekinteni egy vallási jelképére, az minden alapján elvesztette arra, hogy rendszerváltást és társadalmi megbékélést hirdessen.
3. A Jobbik uszító grafikája akkor is elfogadhatatlan, ha tisztában vagyunk a NER álkeresztény jellegével, képmutatásával, valamint azzal, milyen sokat árt ténykedésük általánosságban a vallásos emberek megítélésének. De fontos tudatosítani magunkban, hogy ha politikai ellenfeleink hamis módon hivatkoznak is számunkra fontos értékekre, arra soha nem lehet válasz ezen értékek lealjasítása.

OLKT:Nem a Jobbik hozott szégyent a keresztre,a hitéletre,hanem a kormány azokkal a dolgaival amit a kereszténység nevében művelt!