Ezt a pofátlanságot: Megint óvodás gyerekeknek kellett fideszes szent beszédet hallgatniuk, most Simicskó volt a soros!

0

Vérlázító dolgok megint, most 5 éves óvodásoknak kellett végighallgatniuk a honvédelmi miniszter beszédét! Egyszerűen felháborító már az, hogy a Fidesz nem tudja békén hagyni a gyermekeket! Alig múlt el az óvodásokat térdepeltető csepregi polgármester botránya, máris itt az újabb. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselőjének beszédére ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda 4-5 éves gyerekeit. Minderről büszkén maga Simicskó osztott meg fényképet a Facebookján: Simicskó azt írta:

„Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére. Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.”

A posztot elsőként kiszúró 444.hu megjegyzi: Simicskó mélyen hallgat róla, hogy az egész projekt természetesen európai uniós támogatásból valósulhatott meg.

 

A Fidesz egész egyszerűen képtelen békén hagyni a gyerekeket./Kép. Simicskó István Facebook

 

(OLKT/NyF.)