Farkas Flórián makacs volt, Pócs János hulladékégetője később nyithat meg

0

Végre valahára megnyílhat az új budapesti hulladékégető, amelynek vezérigazgatója is megvan már, a fideszes Pócs János nyerte el a pozíciót a sokat idézett „Majd, ha cigánygyerekek potyognak az égből” című prezentációjával.

Az alapkőletételre meghívta Farkas Flóriánt is, ám az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke kisebb balhét csinált, mert Pócs azt akarta, hogy ugorjon be a tesztkazánba.

Az MTI tudósítása szerint Farkas azzal védekezett, hogy ő már régóta nem tartja magát cigánynak, így Pócsnak le kell mondania a betüzeléséről.

Farkas Flórián így nyilatkozott: „Jó buli volt, de elmúlt, ennyi volt, meguntam cigánynak lenni! Amúgy már régen nem vagyok roma, ezért az Országos Roma Önkormányzat elsikkasztott 1,3 milliárdjához sem volt közöm, és mivel nem dolgoztam, rosszindulatú feltételezés, hogy részt vettem a Híd a munka világába programban. Aki ismer, tudhatja, hogy nem nagyon hiszek a romák integrációjában, és a Lungo Dromról is azt hittem, hogy egy olasz kávézó!”

Pócs állítólag telefonon még győzködte, hogy igazából műromákkal is be tud fűteni, de mire Farkas válaszolt volna, már alá gyújtott egy magát cigánynak mondó emberkének.

Forrás:Természetesen ez a hír nem valódi hír, de nem is kamu hír, csupán a Hírcsárda egy újabb remek, ironikus írása. Melyből többet itt találsz:http://hircsarda.hu/2019/04/02/farkas-florian-makacs-volt-pocs-janos-hulladekegetoje-kesobb-nyithat-meg/