Fásy Zsüliett is saját lábra állt a nép pénzén

Ki ne emlékezne a már kislányként is gyönyörű hanggal megáldott Zsüliettre? Nos, az egykori kislány, mára kész nő lett!

© TV2/Mokka

 

Alig néhány éves volt a kislány, amikor édesapja koncertjére befutott, onnantól pedig nem volt megállás! Egy ország figyelő szeme előtt nőtt fel Fásy Ádám lánya, Zsüliett. Az elmúlt években számtalan alkalommal láthattuk őket közösen színpadon, valamint a fiatal lány önálló dalokkal is szórakoztatta a közönséget. Sőt, ma már Zsüliett az, aki vágja a családi biznisszé kinőtt produktumok videóit. Nyáron a TV2 Mokka című adásának vendégeként pedig azt is elárulta, hogy nagyon erősen ráállt az egészséges étkezésre. Akkor már 2,5 éve tartotta az új életmódját:

Szerettem volna egészségesebben élni. A fogyás az nehezen ment. Úgy voltam vele, hogy változtatok és előbb-utóbb, de meglesz a gyümölcse…. Teljesen megváltoztattam az életmódomat. Elhagytam az üditőt, aztán fokozatosan a kenyeret is, megválogatom a joghurtot és a sajtot – azokban sok lehet a zsír. Mindent mértékkel eszem és inkább többször, keveset.

Ennek köszönhetően pedig elképesztően jó formában van a fiatal lány, aki hamarosan már 23 szál gyertyát fújhat el a tortáján:

 

 

 

És ez mind nem valósult volna meg a nép, a papa és a Fidesz segítsége nélkül.

Most pedig itt egy videó, ahol Fásy Ádám megmagyarázza a seggnyalás valódi okát.

Fásy Ádám megmagyarázza a Fidesz-seggnyalást.