Fehér Attila: Mélységesen lenézem és megvetem Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP minden politikusát, kivétel nélkül

Mélységesen lenézem és megvetem Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP minden politikusát, kivétel nélkül.

Ezek az emberek ugyanis arra használják a választóktól kapott felhatalmazásukat, hogy bebetonozzák a hatalmukat, amivel visszaélve aztán kizárólag a saját érdekeiket szolgálják.

Teszik mindezt a legalantasabb, legközönségesebb és legprimitívebb emberi céltól, a lopás vágyától hajtva.

Az erőforrásokat történelmi léptékkel nézve is párját ritkító mértékben eltulajdonító rezsim adminisztratív eszközökkel intézményessé tette a korrupciót, nem törődve azzal, hogy mérhetetlen mohóságuknak kik és hogyan fogják megfizetni az árát.

Az egész világot kihívás elé állító járványhelyzetben is folytatták ámokfutásukat, a járvány elleni küzdelem helyett a saját politikai érdekeik érvényesítése miatt feláldozva a teljes magyar társadalmat és a vétóval fenyegetéssel a legnehezebb helyzetben hátba támadva közösségünket, az Európai Unió egészét.

A végtelen romlottságát kimutató magyarellenes Fidesz-KDNP tolvajkoalíció számára azonban most bezárult a kör.

Míg az elmúlt egy évtizedes szisztematikus rombolásuk alatt sikeresen használták ki az Uniós jogszabályok hiányosságából adódó lehetőségeket, a többi tagállam vezetőjének tehetetlenségét és az országuk érintettségének hiánya miatti közönyét, addig a járvány következményeinek enyhítésére szánt összegek és a következő költségvetési ciklus során felhasználható pénzek veszélyeztetésével egy mindenkit érintő kérdésben megy szembe Orbán Viktor az unió demokratikus vezetőivel.

Pont a magyar miniszterelnök a jogállamiságot két lábbal tipró hatalomgyakorlására válaszként született meg az uniós támogatások jogállami normák betartásához kötése. Az uniós vezetők nem nézték ugyanis jó szemmel, hogy a magyar társadalom fejlődésére szánt euromilliárdok Orbán Viktornak, családjának és bűntársainak zsebében landolnak.

A magyar kormányfő kétségbeesett lépésének oka, hogy számára az egyetlen megoldás az, ha a kifizetések nem kötődnek a jogállamisághoz.

Ha az eddigi stílusában kormányoz ugyanis tovább, akkor nem fog többé pénzhez jutni, ami egyenes utat jelent neki a bukáshoz. Ha pedig a pénzt választja, akkor a gátlástalan politikai eszköztárát kell nélkülöznie, ami nélkül biztos vereség vár rá 2022-ben.

Ezért folyamodott a Fidesz-KDNP rezsim a zsaroláshoz, melyet nem folytathatnak azonban a végsőkig.

A támogatások jogállami normákhoz kötéséről ugyanis már döntöttek, azon érdemben nem fognak Orbán fenyegetőzése ellenére sem változtatni.

Ha a magyar- és unióellenes Orbán-rezsim ellen is tud állni az uniós intézmények és tagországok vezetőitől érkező nyomásnak, azzal sem lehet elégedett a Fidesz-KDNP koalíció, ugyanis januártól elapadnak majd a pénzcsapok Magyarország számára is.

Ha van ugyanis az Unióban vezető, akinek valóban nagy szüksége van a hatalma fenntartásához a Brüsszelből érkező pénzekre, az éppen Orbán Viktor.

Pénz híján pedig a rezsimnek meg lesznek számlálva a napjai, pláne hogy a magyar emberek tisztában lesznek vele: a magyar kormányfő és rablóbandája a saját céljai elérése érdekében áldozta fel Európa, és benne Magyarország minden polgárának sorsát.

#rosszkezekbenazorszag
#magyarellenesfideszkdnp
#tolvajkoalicio
#europaellensegei
#ajogallamsirasoi