Fekete-Győr András: Itt a bizonyíték hogy csalták el a választást Borsodban! Botrányos fotók!

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azt állítja: felvételei vannak róla, hogy buszoztatták a szavazókat és ő erről fotókat készített amit publikált is.

A Momentum elnöke szavazatszámlálóként vett részt a választáson. Az urnáknál állítása szerint mindent rendben talált, a szavazóhelyiségtől nem messze viszont már látott gyanús dolgokat.

“Ami a választás menetét és tisztaságát illeti. A szavazóhelyiségben minden a legnagyobb rendben volt. Ugyanez már nem mondható el a helyszín 150 méteres körzetéről, amit véd a törvény. Mert például az nem fér bele, hogy idénymunkások tucatjait szállítják kisbuszokkal az iskolához, akik utána a sofőrök elmondása szerint mennek tovább a szőlőbe dolgozni, szüretre.

MÉG HA EZ ÍGY IS VAN, A SZERVEZETT UTAZTATÁS VÁLASZTÁSOKON TILOS, ÉS KÉSZ. PANASZT IS EMELTEM A HELYI VÁLASZTÁSI IRODÁNÁL A SAJÁT FELVÉTELEIM ALAPJÁN”

– közölte a politikus Facebook-oldalán.

Hozzátette: 2022-ben szerinte 22 ezer ellenzéki szavazatszámlálóra lesz szükség ahhoz, hogy “Magyarország minden egyes szavazóhelyiségében szabad, átlátható, és tisztességes legyen a választás”.

A teljes posztot itt lehet visszaolvasni:

RÖVID BESZÁMOLÓ A MEZŐZOMBORI SZAVAZATSZÁMLÁLÁSRÓLElsősorban dolgozni mentem, másodsorban tanulni. Dolgozni egy fontos…

Posted by Fekete-Győr András on Monday, October 12, 2020

 

Bár Fekete-Győr a felvételeket egyelőre nem hozta nyilvánosságra, az Alfahír tegnap már közölt – saját fotók alapján – egy válogatást a buszoztatásról.

Néhány ezek közül:

Borsod
Fotó: Alfahír
Borsod2
Fotó: Alfahír

Mindeközben: hiába egyre nyilvánvalóbb, hogy választási csalás történt, Orbán gratulált a csaló Koncz Zsófiának:

Gratulálok, Koncz Zsófia! Édesapád most nagyon büszke lenne rád, ahogy mindannyian azok vagyunk. Találkozunk a parlamentben! ??????

Posted by Orbán Viktor on Sunday, October 11, 2020