Feladta a 20 éve működő magán mentős cég, mert csak piaci áron tankolhat

A regnáló szombati bejelentése és a fél órán belül megjelent rendelete értelmében nem tankolhatnak többek között “stopolt” áron a háziorvosok és a magán mentőszolgálatok sem.

“Most lőtték lábon, szúrták tüdőn, fojtották ólomba…” a betegek lakásán nyújtott orvosi ellátást!

Gulyás Gergely szájával jelentette be a kormány, hogy a benzinárstop nem vonatkozik a céges autókra. Hogy végig gondolták-e a sebtiben összedobott rendelkezés megírásakor, hogy a háziorvosok is ebbe a kategóriába tartoznak, azt nem tudni.

… és, ha komolyabb a baj?

“Tisztelt Ügyfeleink, Megbízóink és Betegeink! Kormány által kiadott és azonnal hatályba lépett rendelet értelmében mentőautóink csak “piaci” áron vásárolhatnak üzemanyagot. Sajnálattal közöljük hogy a térítéses beteg szállítási tevékenységünket 2022.08.01-l bizonytalan ideig felfüggesztjük!”

-jelentette be a Emergency and Paramedic Team közösségi oldalán.

varosikurir 296274098 5049711635157958 4828976806374793711 n

Ez az “előre”?

Oldalukról az alábbiak tudhatók meg róluk:

“Több, mint húsz éves szakmai tapasztalatunk garancia a precíz munka végzésünkre. (…) Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek kórházi és kórházon kívüli sürgősségi ellátásban, továbbá speciális szakterületeken, csapatunkat erősíti gyógy- és sportmasszőr a sportrendezvények biztosításához. (…) Kollégáink számára angol, német vagy spanyol nyelvű megrendelőinkkel, betegeinkkel sem okoz gondot a kommunikáció. (…) Cégünk felszereléseit és járműveit folyamatosan fejlesztjük, orvosszakmai színvonalunk további emelése érdekében. Szekszárd, Tamási, Kaposvár és Siófok telephelyeinkről több eset/roham és mentőgépkocsival hatékonyan tudjuk teljesíteni megrendelőink igényeit. Képesek vagyunk fix akár 24 órás ügyeletet adó ambulancia üzemeltetésére, betegmegfigyelő monitorrendszerekkel és széles orvosi eszközparkunkkal hatékony ellátást biztosítva, ezáltal sok esetben tehermentesíteni a kórházat és mentőszolgálatot.…”

https://varosikurir.hu/addig-nincs-baj-amig-nincs-de-ha-van-feladta-a-20-eve-mukodo-magan-mentos-ceg-mert-csak-piaci-aron-tankolhat/?fbclid=IwAR1QltYTFIN6wcrvozos0mlJWs0nMPdMGfh2m6bxlijj7UzyuNuW3Yzhbv0