FÉLEK ÉS RETTEGEK AZ OLTOTTAKTÓL!

Mit se mondjak, – én oltatlan vagyok, mert azt az SMS-alappú mérget nem hagyom magamba döfetni! Az tönkreteszi az emberi dénes-t, azzal az ember csak két lábon járó bombává válik. Most még csak “járnak”, de hamarosan majd “menetelnek” az időzített bombák! Nincs kétségem afelől, hogy billgétszek olyan oltástechnológiát fejlesztenek, ami az agyat is irányítni fogja, ami “politikus specifikus” lesz szerintem, ami majd a politikus agyat úgy befolyásolja, hogy kötelezővé teszi az oltásokat, meg úgy is, hogy évente egyre több oltás kell majd belénk. A biotechnológia iszonyatosan fejlődik, és ebből iszonyatos állapotok lesznek! Billgétszek nem csak a politikusokat fogják beprogramozni, hogy évente két oltatásunk legyen, utána meg négy, meg nyolc, de az átlaghalandókat is agyi irányítás alá veszik, meg fogjuk látni! Persze belátom, hogy a vírusok ellen védekezni kell, de én nem akarok egyhullámra való oltásokat! Nem akarok évi 16, és 32 oltást! És még többet sem! De persze inkább egy oltatásom se legyen, mert mire tartom az immunrendszerem?
Én nagyon félek attól, hogy billgétszek ellenünk programozzák a politikusokat, és jobban ellenünk lesznek, mint valaha, és attól is félek, hogy az átlagembereket is ellenünk hangolják, beprogramozzák, sőt, bepogromozzák! Mert ebből oltatlan pogrom lesz! Ezek az utcán fognak tüntetni ellenünk!
A másik problema a fertőzés, mert én félek-rettegek az oltottaktól de nem csak a programozás/pogromozás miatt, hanem mert érzésem szerint fertőzhetnek, van nekik kipárolgásuk, gőzölögnek, izzadnak, mikroszkópi részecskék leválnak róluk, és ezektől én félek! A vérükben ott lüktet a billgétszi anyag, ott van bennök a dénes méreg, és nekem senki se mondja, hogy ezek nem fertőzhetnek! Ha a koronanátha átterjedhet-áttelepülhet egy emberből a másikra, akkor az oltóanyag is ilyen lesz, az is átszivároghat belénk, amitől én jobban félek, mint a közönséges megfázásnak ettől a variáns-ától. Engem így ne mérgezzen meg senki! Jogállamban élünk, jogom van nem mérgezést elszenvedni. Jogom van erre minden nap, és a hét minden napján!
Rettegek és szorongok az oltottak társaságában, nem csak a pogromozás miatt, merthogy az oltottaknál lehet akár kés is, de mert befertőznek, és végleg elmegy a dénes-em rossz irányba, amit aztán cseszhetünk, mert képtelenség a visszájára fordítani.
Úgyhogy ezek tekintetében védőfelszereléseket javasolok! A kés ellen én személyesen kevlár ingeket hordok, az annak ellen áll, és ef-ef-pé- s maszkot viselek oltottak között a kipárologásuk fertőző hatása ellen, de még ráadásul gumikesztyűt is húzok.
Te is tedd ezt! Ne érintkezz oltottal – lehetőleg soha! Védekezz gőzeik ellen, semmiképpen se nyúlj ilyen ember irányába! Védd magad! Jogod van az ön védelemhez!