Felháborító ez a mérhetetlen urizálás, amit Orbán művel!

0

A portál nem győzi hangsúlyozni, hogy milyen szerény körülmények között dolgozhat majd a miniszterelnök. A belsőépítészet és a híradástechnika azért 4 milliárd forintba került.

Az Origo közölt először képeket Orbán Viktor új dolgozószobájáról a Budai Várban.

Januárban költözik be Orbán Viktor az egykori Karmelita Kolostor épületébe. Itt és mellette lévő épületben a miniszterelnöknek és munkatársainak, a Miniszterelnöki Kabinetirodának, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek és Schmitt Pál volt köztársasági elnöknek lesz külön irodája.

A portál szerint a kormányfő számára komoly előnyt jelent majd, hogy a nemzetközi delegációkat méltó helyen tudja majd fogadni, ahol Budapest panorámáját is meg tudja nekik majd mutatni.

Az egész kormányzati épületrendszer egy zárt biztonsági rendszert alkot, így ezen a téren is megfelel a 21. századi NATO-követelményeknek. Az Origo itt megjegyzi, hogy a miniszterelnök dolgozószobáját puritán, fehér falak, egyszerű, sötét hajópadló, egyszerű kialakítású, letisztult vonalvezetésű fabútorok jellemzik.

Szerintük ez cáfolja, hogy az iroda került 4 milliárd forintba, ahogy az a sajtóban megjelent. A két épület belsőépítészete, beleértve a híradástechnikai rendszer kiépítését, került ennyibe. Sőt még a szőnyegek is ingyen voltak. Az Iparművészeti Múzeum biztosította azokat.

 

képek. origo.hu

 

 

olkt.hu