Felhívás demokraták részére!

0

Kedves demokrata barátaim!
Mint ahogyan tudjuk, a Fidesz menekültellenes, kirekesztő, gyűlöletkeltő, rasszista irányba tolódott el. Kiszorította a Jobbikot, mely nem találja helyét a politikai palettán. Ezért, ha tud még inkább jobb szélre, vagy a Fideszhez közelálló irányzat felé húzódik.Identitászavarral küzd.
A bal oldal sokak szerint nem elég markánsan képviseli a szociális értékeket, baloldaliságot.
Ez pedig igen nagy baj.
Miért is?
Mert sajnos egyre inkább épülni látszik Magyarországon a két szélsőség, a fasizmus és a kommunizmus.
Mindkettő káros a demokráciára.
Nem szabad elfelejteni e két szélsőség tetteit! Azt hogy sok-sok millió ember életével fizetett azért mert megtagadta a szélsőségeket. A kommunisták közel 70 millió, a fasiszták pedig 40 millió embert végeztek ki. Vagy faj, vagy világnézeti alapon.
Míg jobbról az új nacionalisták, műanyag magyarkodók erősítenek, addig balról a kommunisták teszik ezt, úgy hogy azokat akiknek fontos a demokráciába vetett hitük, jobbra sorol, magyarul lefasisztáz.
Tehát, ha csupán demokrata vagy, akkor már fasiszta náci vagy.
Nagyon keskeny az a tér ahová mi, igazi demokraták beférünk…és sajnos látszik a szélsőségek előrenyomulásából az, hogy úgy akarnak erősíteni, hogy megtévesztik a demokratákat.Magukat baloldalinak mondván a tényleges baloldalt is támadják már. Mint például ez a fecebook-os oldal és megtévedt támogatói, mely AMI néven fasisztáz mindenkit aki nem komcsi.

Józannak kell tehát lennünk, hogy meg ne tévesszen a szélsőbal.
A történelmi igazságszolgáltatás már egyszer pálcát tört a fasizmus felett és a nácikat, valamint a gyilkos háborús bűnösöket elítélte…és törvénnyel erősítette meg a holokausztot, de a másik oldallal szemben semmiféle retorziót nem alkalmazott és így ők vígan élhetnek még ma is a gyilkos kommunisták közöttünk. Sőt, büszkék is arra, hogy erőszakos eszközökkel (Pld kuláklista, az 50-es, 60-as évek retorziói által) kívánnak hatalomra kerülni.
Kedves demokrata barátom!
Ha valóban hiszel a demokráciában, akkor mondd ki és adj hangot annak, hogy e két szélsőséget elveted. Hogy a hitedet nem adtad el és büszkén maradsz demokrata.
A facebook-on sajnos egyre inkább szaporodnak a szélsőséges oldalak mindkét részről.
Kérlek ne higgy nekik, mert az, ha valamelyik megerősödik a demokrácia rovására, az nagyon sok emberéletbe kerül.
Ne gondold azt, hogy a kommunisták Orbán ellenségei.
Nem.
A kommunisták a demokraták ellenségei is. A baloldali demokratáké is.
Ismételten felhívom figyelmeteket erre a megtévesztő, magát demokratának bemutató , de folyton fasisztázó komcsi oldalra! Ezt az oldalt nagy ívben kerüljétek el!!!

NE ENGEDJÉTEK BECSAPNI MAGATOKAT!
Mert annak súlyos ára lesz!
Anarchista demokrataként mondom ezt!
Gál György OLKT (Orbán lapjáról kitiltottak társasága)