Felhívjuk mindazon aktivisták figyelmét, akik…

0

Felhívjuk mindazon aktivisták figyelmét, akik dicséretes módon jelenlétükkel és tetteikkel is próbálják segíteni a napjainkban végbemenő napi szinten átlag 100 család (!) illegális kilakoltatásának MEGFÉKEZÉSÉT a következő KÜLÖNÖSEN FONTOS tudnivalóra:

A jelen törvénytelen rendszerben az elkövetők nem lesznek felelősségre vonva, hiszen maga az illegális “magánállam” (államnak nem minősülő magánszervezet) abból a célból jött létre 2012-ben, hogy a magyar állampolgárokat elüldözze, életterületüket megszerezze (háborús cselekmény), emiatt nem fogja a tetteket elkövető rendőröket felelősségre vonni egészen a rendszerváltásig.

Viszont a rendszerváltás pillanatában NEM BÍZHATUNK abban, hogy meg fognak maradni a rendőrségen belüli adatok, mert “mentik ami menthető” és várhatóan EL FOGJÁK TÜNTETNI a bizonyítékokat, így a jelvény-azonosítókat is!

TEHÁT NEM ELÉG a jelvényszámokat begyűjteni, szükséges arra törekedni, hogy A NEVEK ÉS ARCOK is meglegyenek a felvételeken, és minél több felvételt, minél több szögből el kell készíteni róluk!
Az sem célravezető, ha 1-1 eseményről van 5 élő felvétel, mert akkor azt sem tudják az emberek, hogy melyiket nézzék, viszont helyi felvétel meg nincs egy sem….
(Professzionális felkészültség hiányában) a legjobb az, ha 1-1 eseményen van 1 vagy esetleg 2 db élő felvétel és a további kamerák HELYBEN rögzítenek.

Az élő felvétel ugyanis minden esetben a sávszélesség miatt rosszabb minőségű, a feliratok, jelvények, táblák nem olvashatóak rajta, és bármikor kimaradhat, vagy megszakadhat végleg, esetleg törlik is, mire a rögzítője hozzáférhetne….
A csak helyben történő rögzítés sem célravezető, mert ha lefoglalják, akkor oda az ÖSSZES bizonyíték.

EZÉRT KÉRJÜK, hogy (ha épp mi nem is tudunk ott lenni akkor is) egyezzenek meg a kamerások, hogy ki hol lesz és HOGYAN tud rögzíteni.
Arról is célszerű megegyezni, hogy kinél melyik rendőr arca és NEVE van rögzítve már, a többit pedig be kell gyűjteni.

A rendszerváltás után ugyanis JELENTŐS mennyiségű felelősségre vonás lesz kiosztva közöttük is.

De ha mi nem gondoskodunk erről, akkor a nagy része meg fogja úszni.

A távolról nézőktől pedig azt kérjük, hogy minden megtalált videót MENTSENEK LE a számítógépeikre (ne csak a likjét!), hogy ha töröltetésre kerülne, akkor is vissza lehessen tölteni, vagy későbbi bírósági eljáráshoz legyen beadható, mint bizonyíték.

Továbbá azt is kérjük, hogy minden kilakoltatásnál ezt a közleményt olvassák fel, vagy legalább a lényegét ismertessék a jelen lévő aktivistákkal.

Azt is kérjük, hogy az otthonról követők minden kilakoltatásról szóló élő videó alá tegyék be ezt a felhívást, hogy minél több aktivistához eljusson.

KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!
www.nepszuverenitas.hu
Hajnal János