Felhívtam a miniszterelnököt.

0

-Jó napot miniszterelnök úr!
-Jó napot!
-Alkalmas időben hívom?
-Tessék parancsolni, engem bármikor föl lehet hívni és lehet kérdezni!
-Megkérdezhetem, hogy valójában mekkora vagyonnal rendelkezik?
-Kérem szépen, Soros György! Én nap 24 órájából 25-t a magyarok és az ország megmentesével védelmével foglalkozom. Tudja jól, hogy támadnak a sorosisták, a migránsok és most már Brüsszel is.
– Értem miniszterelnök úr. És akkor mikor pihen? Tudja, azokon birtokokon amik az öné, de a strómanjai nevén vannak? Mert ha dolgozik, akkor ugye sosincs ideje pihenni és ezért vagyonbevallására sem fordít kellő időt!
-Miről tetszik itt beszélni??
Én most is éppen a pihenő időmet töltöm és maga zaklat és kérdéseket próbál nekem engedély nélkül feltenni miközben, migránsok hada gyülekezik Zambia határainál, hogy megszállják hazánkat!
-Bocsánat miniszterelnök úr, én nem zaklatom önt, csak egy kérdést tettem fel, hogy mikor van ideje esetleg arra, hogy egy jól átgondolt vagyonbevallást készítsen.
-Én kérem mindig dolgozom, hogy megállítsuk Brüsszelt és nincs nekem időm ilyen jelentéktelen gazdasági ügyeket érintő apróságokkal foglalkozni .
Különben is, álhírt gyártó újságíróknak nem nyilatkozom.
Ne is haragudjon, de ki maga, honnan hívott, miért hívott?
-Én kérem a magyar nép vagyok!
– Micsoda? A magyar nép? Az engedélyem nélkül?
Na jó, akkor ezt én most ezt jól kifogom nyomoztatni és a megfelelő büntetést kiszabatni magára, mert bizonyára maga is Soros által támogatott újságíró!! Méghogy a magyar nép!
-De kérem, én nem zaklatom magát, hiszen önt én választottam meg, és csak kérdéseket szerettem volna feltenni!
-Ez hazugság! Honnan veszi ezt! Ez szemen szedett rágalom! Én ilyet sose mondtam! Mocskos rágalom! Ezt is kifogom nyomoztatni és törvényt hozni rá, hogy ne lehessen engem ilyenekkel vádolni!
– Miniszterelnök úr, miről tetszik beszélni?
-Miről miről? A brüsszeli sorosisták támadják hazánkat és be akarják telepíteni a migránsokat!
-De miniszterelnök úr! Itt a hangfelvétel amin világosan hallható, amit az imént állított, hogy lehet önt kérdezni!
-Azt is befogom tiltatni! A hangrögzitést, a telefonálást és a kérdezést is! A magyar népet is! Mindent és mindenkit! Magát meg börtönbe csukatom amiért kérdéseket tesz fel nekem és hazugsággal vádol! Már küldöm is a TEK -et!
-De miniszterelnök úr, én a magyar nép vagyok! Hogy képzeli?
-Maga nem a nép!! A nép ÉN vagyok! Itt Én vagyok minden! Én vagyok az állam, a nép és a kérdező és a válaszoló is! Engem nem lehet csak úgy kérdezni miközben migránsok hada akarja a kerítéseinket lerombolva bevenni hazánkat! Mit képzel magáról? Velem nem lehet packázni! Tudja maga ki vagyok én? Na, majd megtudja!
Katt….