Feljelentjük kormányunknál a gyömbért – is

0

Örömünknek és hálánknak adunk hangot, hogy pártunk és kormányunk végre visszaállítja a történelmi múltú és hatékony inkvizíció rendszerét.

Megnyugvással és hatalmas megkönnyebbüléssel tapasztaljuk, hogy végre célkeresztbe kerültek az úgynevezett szoclibsi értékrend szerint szabad nemi identitásnak karikírozott aberráció élvezői, magyarul a buzik. Csak üdvözölni tudjuk az Országunk Házának őrzője által kinyilatkozott alapszabályt, hogy a normális homoszexuálisok alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között -írja a Szabadhír.hu

A Szabahír.hu tovább fejtegeti az ügy fontosságát:

“Alázatosan kérjük pátunk és kormányunk bölcs vezetőit, hogy itt ne álljanak meg. A gyömbéresek és a tetováltak, valamint a tetovált gyömbéresek után kutassák fel és tartóztassák le és vessék tömlöcbe a bajszosokat.”

A  magát kereszténynek mondó tolvaj Orbán kormány lépéseiből világosan látszik a szándék, amihhez nem kell nagy hozzáértés sem, , hiszen egyértelmű, hogy diktatórikus húzás ez is mint megannyi más mostanában hazánkban.

De nézzük csak meg jobban:

A portál ezt a kérdést így feszegeti:

“Nem szeretnénk sürgetni pártunk és kormányunk bölcs vezetőit, de hatékony megoldás lenne, ha a az első nagy bebörtönzési roham után frissen s kipihenten begyűjtenék a még meg nem születetteket is. Biztos, ami biztos, mert bármelyikből lehet gyömbérivó vagy kólamámorban fetrengő heteroszexuális buzeráns, aki azt hiszi, hogy zokni nélkül vehet cipőt a lábára vagy esetleg aritmikusan veheti a levegőt, csak úgy passzióból. Hova is jutna a világ, ha mindenki csak úgy szabadjára élhetné az életét, azzal akivel akarja s úgy, ahogy neki tetszik, miközben azt vedelne, ami jól esik.”

“Itt az ideje, hogy végre rend legyen ebben az országban: azonnali hatállyal követeljük a felcsúti kisvasút meghosszabbítását a Taigetoszig.”

Forrás, kép  és bővebben:https://szabadhir.hu/2019/08/06/feljelentjuk-kormanyunknal-a-gyombert-is/