Felmondás azonnali hatállyal!

Van nekem egy nagyon kedves nőnemű barátom, akivel kb. 2014 óta minden olyan megmozduláson kint voltunk, ami a Fidesz és egyben a NER ellen szerveződött. Barátok lettünk az elmúlt évek alatt és bár én nemigen hiszek a férfi-nő barátságban, mert mindig meghúzódik a háttérben egy Gyurcsány szál, meg pláne minden férfi szexista 🙂 de valahogy közöttünk kialakult mindezek ellenére egy masszív barátság.
Így tudunk egymás örömeiről, bánatáról, amikor országhatárok választanak el minket egymástól, akkor is tartjuk a kapcsolatot.
Nos, ez az én kedves barátnőm hosszú és tartalmas éveket töltött el az állami egészségügyben, nem keresett rosszul, de ezért szó szerint annyit dolgozott, mint hat másik.
A Covid alatt voltak olyan időszakok, amikor laza 48 órát végig dolgozott, mert nem volt ember, ki leváltsa.
Aztán jött az egészségügyi törvény, ami totálisan megfosztotta az eü.-ben dolgozókat a jogaiktól és ezt az én kedves barátnőm nem írta alá, Így a magánegészségügyben folytatta egészen mostanáig.
Pár napja hívott fel – Alex képzeld el, azonnali hatállyal kirúgtak!
– Mit csináltál?
– Nem tudom, kijöttem a műtőből, elmenetem ebédelni, szóltak, hogy azonnal menjek fel az irodába, ott pedig közölték, hogy már ezt a napot sem kell ledolgozni, adjak le mindent és hagyjam el a klinika épületét.
Ennyi.
Pár nap múlva a szemem elé került egy cikk, Tiborcz vette meg azt a magánklinikát, ahol az én kedves barátnőm dolgozott. Messengeren átküldtem – Itt az oka a kirúgásodnak!
Ugyanis a NER nem felejt, a NER bosszút áll.
Magyarország elvesztett egy újabb remek szakembert és egy nyugati klinika, kórház nyert egyet.
Magyarország elvesztett egy újabb dolgozó, adózó szakembert, a nyugat nyert egyet.
Magyarország nagyon gazdag ország, hiszen polgárai szinte tapsolnak örömükben, amikor egy újabb “nemzetidegen” hagyja el ezt a földet.