Felterjesztés a „A NEMZET HASZONTALAN IDIÓTÁJA” címre!

Megalakult a fényes tekintetű szép vezető ötödik, mihasznábbnál, mihasznább kormánya, kiegészítve számtalan államtitkárral, kormány- és miniszteri megbízottal. Továbbá maradtak a kormány szatellit, egyben se…nyaló szervezetei, mint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara! Én most szubjektíve felterjesztenék a címre három idiótát. Kérem kövessenek és tegyenek további felterjesztéseket. Egy név kevés, pár sorban írjanak róla – ahogy én tettem – és mivel a diplomája nem ér semmit, javasolják, hogy kihez menjen pótvizsgázni!
1, NÉMETH (alias Rezsi) SZILÁRD. Tanítóképző főiskolát végzett, majd a műszaki egyetemen közoktatási vezetői szakon szerzett oklevelet. Nem is értem, miért nem ő kapta a közoktatás rendbetételét! 1989-ben a csepeli SZDSZ alapító tagja, de mivel az objektív valóság (amit egy liberális párt képvisel) nem tetszett neki, a Fidesz nevű szélsőjobbra húzódó pártban kötött ki! Azóta már sok mindent rábíztak, a rezsibiztostól a honvédelmi államtitkárig! Mindig olyat amihez nem ért, és közben nemzet elhízott szakácsa lett, és birkózó főnök! Felismerték elévülhetetlen „érdemeit” (ami nulla) a haza vádelmében, így ma újra rezsi biztos, mivel továbbra sem ért semmihez! Javaslom, hogy Rezsi Szilárdot ültessük be egy kurzusra Holoda Attila energetikai szakértőhöz, és ő is vizsgáztassa le! Ha nem tudod ki Holoda, ezt olvasd el: https://hvg.hu/…/20190814_Az_Orbankormany_helyettes…
2, PARRAG LÁSZLÓ a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Eleve, aki tud tőle nagyobb szervilis nyaloncról Orbán környezetében az jelentkezzen! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) köztestületként működő gazdasági érdekképviselet (lenne), melynek a tagjait akár védeni kellene a mindenkori kormánnyal szemben! A MKIK egyik jogosítványa, hogy kidolgozza a tisztességes piaci magatartásra vonatkozó etikai szabályokat tartalmazó kódexet. Parrag a NER lovagokat, a korrupció övezte vállalkozói kört védi. Továbbá mindenbe beleszól, mint fogadatlan prókátor, amihez nem ért, de Orbánnál mély nyelvcsapásokat tud vele elhelyezni!
Nézzük milyen dolgokkal csinált magából idiótát (ettől sokkal több van):
(a,) 2017-ben azt javasolta, hogy az önkormányzatok a gimnáziumokat alakítsák át szakiskolákká, felesleges a sok érettségizett. Emberünk duplán idióta, 2017-ben az iskolák már állami kézben voltak!
(b,) Nemhogy védte volna a kisvállalkozókat, az önfoglalkoztatottakat, ő javasolta, hogy a KATA keretében működő kisadózó vállalkozókra 40%-os különadót vessenek ki! Nem tudom Orbán miért nem őt nevezte ki a NAV vezetőjének, ha már ekkora szereptévesztésben van!
(c,) Egy a Népszavában megjelent interjújában a béremelésekkel kapcsolatban arról beszélt, a béreken túl “sokféle motiváció” létezik a különböző szakmacsoportoknál, a tanároknak például “ott a szabad nyár”, egy tűzoltót pedig “motiválhat a társadalmi megbecsültség és az adrenalin-löket.” Belopta magát a pedagógusok és a tűzoltók szívébe is!
Én Parragot Győrbe küldeném tanulmányútra, az Audi Hungária Független Szakszervezethez. Ott elmagyaráznák neki, mi az hogy érdekvédelem, és munkásszolidaritás!
3, NAGY MÁRTON a legújabb Orbán kormány gazdaságfejlesztési minisztere. Ő, mint közgazdász – az előző két jelölttel szemben – csak eljátssza, hogy idióta, mivel neki egzisztenciálisan ez a kifizetődő! Volt már többek között a Nemzeti Bank alelnöke, a Monetáris Tanács tagja, a Budapesti Értéktőzsde elnöke. Két unortodox nem fér meg egy csárdában, ezért kivált Matolcsy csapatából és átigazolt a Karmelita kolostorba! Most a feladata elmagyarázni Orbán azon az abnormális gazdasági lépéseit, amelyek egy tankönyvben sem szerepelnek. Nem én, a Ryanair légitársaság vezetője állította: „Nagy Márton egy idióta tökfej”. Szakmájához hű közgazdász eleve nem támogathat olyan butaságot, mint a rezsicsökkentés jelenlegi formája. Akik ezt teszik, azok Nagy Mártonnal az élen adják vissza a diplomájukat! Javaslom Nagy Márton, Prof. Csaba László nemzetközi hírű (egyébként konzervatív) közgazdászhoz iratkozzon be egy kurzusra. Orbán is jobban járna Csaba Lászlóval, ő sok mindent ismert, de olyat, hogy a népet átvágó, szavazatmaximalizáló közgazdaságtan nem! Olyanokat a nagy vezérek találnak ki!

ÉS VÉGÜL! Kérem Orbánt ne terjesszék fel, ő mesze nem idióta! Sztálin, Hitler, Mao, Rákosi, Kim Ir Szen sem volt az. A diktátorok, despoták, önkényurak, nagyon is tájékozottak, emberek sokaságát tudják „megvenni”, becsapni, hipnotizálni a saját személyes hatalmuk érdekében. Az őket kiszolgáló slepp is jól jár, erről szól a Nemzeti Együttműködés Rendszere 2012 óta! Az ilyen rendszerek csak úgy termelik a haszontalan idiótákat! Szíjjártót se terjesszék fel, ő már megkapta, amit a képen látnak a „Barátság” kitüntetésre hasonlít, amit Putyintól kapott! A Fidesz szavazókat se idiótázzák le, ők áldozatok! Orbánnak és az őt kiszolgáló idiótáknak az áldozatai! Aki Orbán környezetében nem idióta, az haszonleső! „Gratulálok” a kitüntetetteknek!