A Fidesz maffia ellopta az uniós pénzek nagy részét!

0

Inotai András közgazdász szerint a Fidesz gazdasági hátterének megteremtésére használták az uniós támogatásokat – írja a hirtv.hu.

Az uniós források legalább kétharmadát a politikai maffia gazdasági hátterének megteremtésére használták az elmúlt években – állítja Inotai András. A közgazdász Egyenesen című műsorunkban úgy fogalmazott: a források ellopása és felelőtlen felhasználása nem egyedi eset, a mögött szervezett csoportok állnak.

– Ennek a pénznek egy jelentős hányada a politikai maffia gazdasági hátterét teremtette meg. Egy olyan országban, amely ráadásul a hivatalos politika szintjén Európai Unió-ellenes, az Európai Unió alapértékeit ássa alá. Nem tudom, hogy az uniós állampolgárok, akik adójukból jelentős összegeket ebbe a közös költségvetésbe fizetnek, miért nem tették szóvá, hogy egy Európa-barát, felzárkózó, kevésbé fejlett, de modernizálódó országot természetesen támogatunk, mert az unió kohéziója ezt megköveteli, és nagyon szeretnénk fejlettebb országokat találni az új tagállamok között is, de hát pontosan az ellenkezője történik – mondta a közgazdász.

(Hír TV)