FIDESZ nagy fölénnyel vezet…!!!

A Medián szerint a Fidesz támogatottsága már 57%, míg mögötte a második legnépszerűbb párt a Mi Hazánk 8%-kal. Ez utóbbi párt valójában kormánypárt, így a jobboldal 65%-kal hasít a magyar valóságban. Komoly figyelmeztetés mindenki számára, hogy egy a rendszert kiszolgáló, nyíltan szélsőjobboldali párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki párt beleértve a DK, Jobbik, MSZP, Momentum stb.!!!

Szerintem rövid távon nem látszik a demokratikus, korrupcióellenes változás lehetősége Magyarországon, csődöt mondott az ellenzéki összefogás is! Várható volt, hogy az ellenzék tovább veszít a népszerűségéből, de ez a nagyarányú vereség mindenkit meglepett. Az áprilisi választásokon bukott ellenzéki pártok vezetőinek a választások estéjén egyenként le kellett volna mondani! 2026-ban a Fidesznek a Mi Hazánkkal együtt meg lesz a négyötöde is, hacsak nem alakul egy hiteles, új arcokkal, az „utcáról” induló, koncepcióval, vízióval rendelkező párt, amelyik megpróbálja megnyerni egyedül a választó polgárokat arról, hogy a szabadság, a jogállam, a demokrácia, a korrekt választási törvény, a sajtószabadság, a megtorlás nélküli szabad véleménynyilvánítás, a korrupció mentes, nemzeti érzelmű kormányzás a legfontosabb cél, az oktatás és egészségügy kiemelt támogatásával.

Azoknak a régi, többszörösen bukott ellenzéki megélhetési politikusoknak, leszámítva néhány új tehetséges fiatalt, akik miatt még mindig nincs rendszerváltás hazánkban, mind távoznia kellene azért, hogy a romokon, egy merőben másként politizáló, “múlt nélküli” politikus-generáció felnőjön, és 2026-ban eséllyel vegye fel a kesztyűt a Fidesz-KDNP-Mi Hazánk Mozgalommal szemben!

Kovács Tamás