Fidesz számára a cigányság olcsó szavazatszerzés, nem több

Magyarország választópolgárainak egy jelentős része olyan nyomorban, modern rabszolgaságban él, hogy szavazatuk néhány kiló krumpliért megvásárolható, addig jottányit sem számít a politikai hitelesség.

A Fidesz számtalanszor bizonyította, hogy olcsón megvehető szavazólapnak tekinti a cigányságot. A NER legmocskosabb működési mechanizmusa fedte fel magát megint a borsodi időközi választáson, mikor a szervezett szállítássá és krumpliosztássá silányult a választójog. Ha egy karakterrel kellene leírni, hogy mit jelent a Fidesz számára a cigányság helyzete, az valószínűleg Farkas Flórián lenne.

Leírni is röhejes: a magyar hatóságok 2015 óta nem találják, ki a felelős azért, hogy milliárdos összeget vertek el egy sosem működő foglalkoztatási szövetkezetre. A Híd a munka világába nevű programban 1,6 milliárd forint tűnt el, miközben körülötte sorjáztak a botrányok. Az első akkor robbant ki, amikor kiderült, hogy egy gellérthegyi villa megvásárlásra költötték a rászoruló romák megsegítésére kapott támogatás 15-20 százalékát. Farkas Flórián ebbe a villába költöztette be a szövetkezet irodáját.

Farkas Flórián pedig azóta is vidáman ül a magyar Országgyűlésben. Igaz – bár a fizetését felveszi – 6, azaz hat éve nem szólalt fel a parlamentben. Vélhetően pont ennyi cigánysággal kapcsolatos ügy éri el az ingerküszöbét. Pont nulla.

2020 áprilisában Polt Péter szinte büszkén közölte, hogy a Híd a munka világába ügyében „már” öt személy gyanúsítotti kihallgatására került sor. Már. 5 év alatt. A legfőbb ügyész hozzátette, a vádemelés kérdésében még nem lehet megalapozott álláspontot kialakítani.

De ez mindegy is, a lényeg, hogy Balog Zoltán Farkas Flóriánról kijelentette: „botránymentes és tisztakezű vezető”.

Forrás:

a teljes cikk itt olvasható:https://zsurpubi.hu/cikk/11800-a-valasztasokon-jol-jonnek-a-fidesznek-a-ciganyok-de-hova-tunt-az-integralo-farkas-florian/?fbclid=IwAR0DnPPLRbjvYf9W-NkeXGw3WvYqtSi-SBq1FVH72HrlCcS5o35veomgtw8