Fidesz: Trócsányit bosszúból nem akarják megválasztani uniós biztosnak

0

A gonosz baloldal „internacionalista boszorkányüldözést” folytat ellene. De majd jól beperlik őket!

Az internacionalista, bevándorláspárti erők bosszúból nem akarják engedni, hogy Trócsányi László személyében olyan ember kerüljön az Európai Bizottságba, aki aktív szerepet játszott Magyarország határainak megvédésben – mondta Kovács Zoltán Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Kovács Zoltán szerint az EP jogi bizottsága azzal a döntésével, hogy összeférhetetlenséget állapít meg Trócsányi biztosi pozíciójával kapcsolatban, az gyakorlatilag az európai jog lábbal tiprását jelenti. Érdekes értelmezés.

Az államtitkár továbbá teljesen nyilvánvalónak nevezte, hogy “koncepciós eljárásban” hurcolták meg Trócsányit, vagyis szerinte nem az összeférhetetlenség a valódi oka annak, hogy a “baloldali bevándorláspárti többség” nekiment a fideszes jelöltnek az EP-ben.

Kovács megragadja az alkalmat és a magyar ellenzékről is ejt néhány szót: a magyarországi baloldalnak, szocialistáknak és liberálisoknak semmi sem volt drága, amikor a kormányt kellett támadni. Meglátása szerint „mondvacsinált okokkal” feljelentéseket tettek az új alaptörvény, a médiatörvény, a sarkalatos törvények és számos más gazdasági és társadalmi intézkedésekkel szemben.

“A migrációs válság 2015-ös kirobbanását követően ez csak rosszabb lett” – fogalmazott.

https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-fidesz-mindent-megmagyaraz-trocsanyit-bosszubol-nem-akarjak-megvalasztani-az-europai-bizottsagban-123307