Fideszes képviselő megbüntetését megtiltotta a helyi rendőrfőnök

0

További fejleménye van a szerda reggeli hírnek, miszerint a rendőröknek járó külön ellátásért cserébe megparancsolta a karcagi rendőröknek Teleki Zoltán alezredes, hogy nem büntethetik meg a tilosban parkoló Nagyné László Erzsébetet, a helyi kórház igazgatóját – erről az Index számolt be hangfelvételek alapján.

Kiderült azonban, hogy a kórházigazgató nem pusztán egy közintézményt vezet ilyen alkukkal, hanem ő a karcagi 3. választókerület képviselője is a közgyűlésben, méghozzá a Fidesz színeiben

A rendőrfőnök egyébként maga simította le a hangfelvétel szerint a Nagynéval szembeni rendőri feljelentést, amit rokkantak számára fenntartott helyen való parkolás miatt tettek ellene a rendőrök.

A felvétel szerint Teleki azt is mondta, hogy Nagynénak járhatna amúgy a rokkant parkolási lehetőség, mert térdprotézise van, de állítólag annyira elfoglalt a fideszes kórházigazgató, hogy nem intézte el az ezt igazoló kártyát. Ez azért is különös, mert noha a rendőröknek el tudta intézni a soron kívüli ellátást a büntetlenségért cserébe, a jog szerint járó rokkantkártyájára viszont nem tudott sort keríteni.

Forrás: https://168ora.hu/itthon/fideszes-kepviselo-a-karcagi-korhazigazgato-akinek-megbunteteset-tiltotta-meg-a-helyi-rendorfonok-171291