Fideszes kurvázások!

100%-os bizonyíték egyikre sincs.

KURVÁZÁSOK A FIDESZBEN:

Orbán évekig Kurvázott Nagy Kálózy Eszterrel, Rudolf Péter Feleségével.
Nagy Kálózynak jutalomból Kossuth Dijat adott.

A Felszarvazott férjének Kárpótlásul Kossuth Dijat, és Óriásit bukott filmjéhez, a Kossuth Kiflihez 800 millió forintot adott Közpénzből.

Mikor Orbánné nemtetszését fejezte ki a Kurvázásért, úgy Összeverte, hogy a Mentők vitték el.

Lázár János Demcsák Zsuzsával Kurvázott. Együtt utaztak Zürichben az Eden Du Loe, Milánóban a Fazir Seassons, Londonban a Connaught Luxushotelekben, 2 millió forint Közpénzből.
Ajándékba, ugyancsak Közpénzből több 4 millió forintos karórát is ajándékozott Demcsáknak.
Mikor Felesége számonkérte a Kurvázást, Lázár is úgy összeverte, hogy Kórházba került.
Ezután Apósa is úgy Ősszeverte Lázárt, hogy Ő is Kórházba került.

Matolcsy György Barátnőjével, a 29 évvel fiatalabb Vajda Zitával, jógaoktató Titkárnőjével az MNB pénzéből 9-szer utazott külföldre.Jártak Washingtonban, Párizsban, Londonban, Dublinban, Isztambulban, Bázelben, és Frankfurtban. Vajda 1 millió forintot keresett havonta. Az utazások 10 millió ft-ba kerültek.

Hende Csaba 17 évvel fiatalabb Titkárnőjével Szajlai Mónikával utazgatott a Honvédelmi Minisztérium pénzéből Párizsba, és 3-szor Brüsszelbe Luxushotelbe, 2 millió forintért. Otthagyta Feleségét, és 2 Lányát.

Kósa Lajos Felesége Porkoláb Gyöngyi beleszeretett a Leszbikus Risztov Évába. Kósa a Feleségét Közpénzből utaztatta, ahol Risztov versenyzett. 2012-ben a Londoni Olimpiára, és 2013-ban Barcelónába.

2014.V-ban Elköltözött Risztovhoz.
Ezért Kósa félholtra verte.
Kósa a 4-es Főúton vigasztalodott a Prostituáltakkal, ahol a Rendőrők többször tettenérték.

Rogán Antalnak Nancy évekig volt a Szeretője, már Fiatalkoruként is.
Sokat tudott Rogán Korrupcióból való Meggazdagodásáról, és több pénzt kért a hallgatásáért.

Rogán egy kínait bérelt fel a Megölésére. A Lány Apja elmondta, hogy évek óta Rogán volt a Lánya Szeretője, ezért Életveszélyesen megfenyegették.
Rogán a Gyilkosság idejére lekapcsoltatta a Térfigyelő kamerákat. A Rendőrők lefoglalták Nancy telefonját, de mikor meglátták, hogy Rogán volt a Szerető, Megsemmisitették a Bizonyitékot.

Kurváztak még: Dajcs, és Jakab I, Titkárnőkkel, Tőkés L. több munkatársával, Gömöri Zsolt Tóth Vera Paraolimpiai Biz. főtitkárával, Gaskó I. Dancsó J. Feleségével. Szájer J. átvette és kivitte Brüsszelbe Zuslag Buzikurváját Kállai Krisztiánt.

Forrás. Facebook Szerző: Tibor Arnold