Fideszkéim! A migránsokkal való riogatás bűncselekmény! – Tudtátok?

0

Amit ti csináltok bunkókáim az egy szép kis bűncselekménysorozat. Németh Szilárd, Bakondi György, Kontrát Károly, Kovács Zoltán, Hidvéghi Balázs, Hollik István stb… napi riogatók.:

Az elmúlt időszakban tehát nőtt a tiltott határátlépések száma. Minden eszközzel próbálkoznak:

“földön, föld alatt, vízen, kamionokon, vasúti kocsikon, kerítést átmászva, átvágva!”

by.: Németh Szilárd HM államtitkár.

Hát nesztek.

Véleményem szerint ez egy kormányzati kreálmány, ami azt a célt szolgálja, hogy a lakosságot megfélemlítse ami a Btk. szerint bűncselekmény.

Horda, vadak, szenegáli bűnöző, eritreai állat, veszett kutya, parancsra váró terroristák, öngyilkos merénylők, tetvek, elhülyült döntéshozók, nyálfolyató idióták.
Nem létezik olyan valóban független bíróság, amit egy akár csak közepesen józan bíró vezet, és nem látja az összefüggést az idézett (és korántsem kontextusából kiragadott) mondatok és kitételek, valamint a Btk. vonatkozó paragrafusai között:

“Itt van például a 331. § a háborús uszításról.
– Vagy a 332. § a közösség elleni uszításról. (“Aki nagy nyilvánosság előtt b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”)
– Esetleg a 337. § a rémhírtejesztésről. Ez elvileg nem áll meg, mivel csak közveszély színhelyén lehet elkövetni. De akkor egy bíróságnak ki kellene mondani, hogy nincs közveszély, amiből az következik, hogy kormányzati személyek hazudnak.
– A 338. § a közveszéllyel fenyegetésről. (“Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”) Súlyosabb esetben öt év.”

Na ennyit erről.

olkt.hu