FIGYELEM! Érdemes meghallgatnod! VIDEÓ

Ez a srác, mármint Ő, Vlasics Norbert, nagyon jól látja a helyzetet pedig és szerencsére a fiatal korosztályt képviseli, abban is azt a réteget, akik nem hülyíthetők minden maszlaggal, képesek kritikusan, logikusan gondolkodni, összefüggéseiben látni a dolgokat, ki merik mondani a véleményüket, mert érdekli őket a saját jövőjük is, aminek irányítását láthatóan a hatalom minden eszközt felhasználva ki akarja venni a kezükből, a kezünkből, azaz az ÖNRENDELKEZÉS JOGÁT.
Amiröl Ő beszél, ahhoz nem kell semmilyen doktori, egyetemi, virológusi diploma, tudományos gyakorlati tapasztalat, csak a felismerése annak, hogy ez az egész járvány ügy egy politikai játszma a hatalom és a NÉP, a szerintük teljesen hülye, tanulatlan, tudatlan, hiszékeny mezei állampogárok között.
Ezzel a propaganda hadjárattal akarják elhitetni a néppel, hogy minden az ő érdekükben történik, de tessék már szétnézni, mérlegre tenni, hogy kiknek az érdekeit szolgálja.
Kizárólag a hatalom érdekeit.
Tessék észre venni azokat az “apróságokat” amik az egész járványügyet nevetségessé teszik. Pl: miért csinálnak több tesztet mostanság, mint tavasszal??? Nyilvánvalóan igazolni akarják azt a jóslat hülyeséget, hogy ősszel, jön a második hullám. Vagy, Cecília szerint 2021. végéig marad a covid vírus…stb. No, a maszk hordásról meg nem is beszélve. Az is kérdés, hogy mi szükség van nap mint nap informálni minket arról, hogy hány fertőzöttet találtak, hiszen az nem azt jelenti, hogy betegek.
Persze, többek számára tűnik hitelesnek a propaganda, merthogy nemzetközi ügyet csinált belőle a hatalom, de kérdezem MELY HATALOM SZERETI A DEMOKRÁCIÁT???
Egyik sem, mert az számukra macerás dolog. Nem tehetik azt amit a kedvük tartja.Egyszrűbb, ha a polgárok azt teszik amit ők akarnak, különböző rendeletekkel, korlátokkal, mint a haszonállatokat terelgethetik a népet és ez a járvány ügy kiválóan alkalmas a hatalom megerősítésére.
Nem beszélek itt a háttérhatalomról melyről egyre többet hallani, mert sokak számára ez megfoghatatlan, fantom, pedig ezt nemzetközi szinten csak így lehet elérni, különbözö milliárdos családok, dinasztiák alapítványai szövik át az egész hatalmi rendszert, embereik mindenhol ott ülnek képviselve az érdekeiket. Kijátszanak minket mert megtehetik.
Minden a pénzről és a hatalomrol szól, a nép csak egy eszköz, vagy éppen akadály.
Ezt is nevezhetjük egy jó kis gumicsontnak is, melyet hosszú ideig rágcsáltathatnak a néppel, akik addig nem az aktuális problémákkal foglalkoznak, mint például ugye az Alaptörvény érvénytelenségével, az Alkotmány visszaállításával, mely biztosítja a népszuverenitást és más jogait a népnek. Szóval erről van itt szó, nem a vírus létezéséről, vagy nem létezéséről.

????????????????

Posted by Vlasics Norbert on Wednesday, September 16, 2020