Figyelem, így akarják ellehetetleníteni a Jobbik gyűjtését! – Éledezik a fideszes netkommandó!

0

Úgy tűnik a Fidesz berkeiben az eddigieknél is nagyobb pánikot okozott a lassan kiépülő diktatúrával szembeni kiállás, amit az Orbán-rezsimmel elégedetlen emberek a Jobbik mellett tanúsítanak. Semmi vész, meg is érkezett az első Habony-stílusú válasz!

A kormánypártnál nyilván nem számítottak rá, hogy az egyetlen esélyes kihívó felszámolására tett kísérlet már az első nap több mint ezer embert ösztönöz arra, hogy pénzadományával segítse a Jobbik diktatúraellenes küzdelmét.  Az első sokk után azonban megszületett a kellően demagóg, az emberek általános apátiájára, politikusellenességére és anyagias irigységére építő, habonyi szellemben fogant kommunikációs válaszcsapás, amit a kormányoldal közpénzből fenntartott trollhadserege a már jól ismert módokon kezdett el terjeszteni a virtuális térben.

Az üzenet lényege nagyjából így foglalható össze:

“Mit képzelnek magukról a szemét politikusok, hogy adományért fordulnak a néphez, amikor ők többmilliós fizetéseket kapnak, és különben sem dolgoznak? Költsük inkább családunkra/lakásunkra/karácsonyi ajándékra… stb. utolsó fillérjeinket!”

Az arctalan bérkommentelők természetesen először szóba sem hozzák a Jobbikot, csak úgy általában politikusokról beszélnek, de amint valaki átlát a szitán, már nem finomkodnak, nyíltan ócsárolják a pártot, látványosan lebuktatva magukat. Bár a módszer rendkívül baltával faragott, paradox módon pont azt az általános politikaellenességet és apátiát igyekszik meglovagolni, amit a Fidesz működése tesz egyre inkább elterjedté Magyarországon. Nem ez az első mocskos módszer, amivel a fideszes netkommandó operál, és valószínűleg nem is az utolsó.