Figyelem! Kína ott folytatja ahol abbahagyta

0

Csak álmodom… Mondjátok hogy csak álmodom….

Hát(tal nem kezdünk mondatot)
akkor ma sem zárjuk jó hírrel a napot! ☣️❗️

Dél-Kínában a denevéreket, kutyákat, macskákat, skorpiókat és más vadállatokat élve és felkaszabolva kínáló NEDVES piacok újraindításával ünneplik a koronavírus feletti győzelmet.

Miután a kormány bejelentette, hogy nincs új koronavírusos megbetegedés, a piacokat elözönlötték a vásárlók, hogy a különböző tetemekből vásároljanak, úgy vélik, náluk már lefutott a járvány, nincs már mitől tartaniuk.

Minden visszaállt a koronajárvány kitörése előtti állapotra, annyi különbséggel, hogy új intézkedésként biztonsági őrök próbálják megakadályozni, hogy bárki fotózzon!

Virológusok egyetértenek abban, hogy a vírus egy wuhani NEDVES piacról indult, pont olyanról, mint amilyet most újra nyitottak.

Közben a CNN március 29-i adatai alapján, világszerte 721.000 ember fertőzött volt. A legfrissebb pedig: 860.000 fertőzött, több, mint 42.300 halott! 🏴

❗️Emlékeztető! Nagy bajban vagyunk, de a kínaizás, sárgázás nem segít! Már csak azért sem, mert dél-kelet-ázsiai utazásaik során megannyi turista megkóstolja a vadállatok teteméből készült fogásokat! Az ostoba, primitív cölöpök nemzetközi világáról (magyarok is!) ne is beszéljünk, melyek a közösségi médiában hivalkodnak veszélyeztetett állatok tetemdarabjaival a tányérjukon!
Ezért továbbra se kínaizz és ne sárgázz! Főleg, ha amúgy jó gondolatod lenne, mert ténylen nem szívesen takarnánk le indokolatlan rasszista bevezető / végszó miatt!

Fotó @ Anastei6a / Shutterstock com

China Celebrates “Victory” Over Coronavirus with Markets Selling Bats and Wild Animals Again