Figyelem: “Lealázlak”-csomag nyugdíjasoknak!”

0

Ahogy arról beszámoltunk, Pünkösd közeledtével – nem pártalapon, kizárólag helyi szinten – gondolnak a nyugdíjasokra a közszolgák. Sokat elárul “dübörgésünkről” a csomag tartalma, amit adni szándékoznak!

Ingyenes pünkösdi ajándékcsomagot kínál a 60 év feletti lakosoknak Budapest XI. kerületének önkormányzata. Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP) polgármester a csomagba a következőket pakoltatta:

1 kilogramm kristálycukor
1 kilogramm finomliszt
1 csomag 4 tojásos szarvacska tészta
1 liter étolaj
1 darab sűrített paradicsom
1 doboz tea
1 zacskó sütőpor
1 Balaton szelet

Napi neba…. : Megalázó Fidesz-ajándék Pünkösdre 2019. Magyarországán.
Gondoljuk végig: a XXI. században, Európa közepén, az Unió (egyelőre) tagjaként azzal játssza az eszét egy fideszes közszolga, hogy a fennhatósága alatt lévő kerületi újságban öles betűkkel azt hirdeti, hogy Pünkösd alkalmából megajándékozza a kerület időseit. Eddig gyönyörű, akár jó hír is lehetne! De tudja mit tartalmaz a Fidesz-ajcsi? Szégyen…. A legfrissebb Újbudai kerületi újságban (pdf) megjelent…

És nem sül le a bőr az orcájáról!

Az átvétel feltétele – mert az is van –

– legyen az illető kerületi lakos
– legyen néki Újbuda 60+ kedvezménykártyája (A kártya ingyenes és minden XI. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező polgár megkaphatja, aki betöltötte a 60. életévét. A kedvezménykártya az ajándékosztás helyszínén is igényelhető)

 

 

olkt.hu/varosikurir.hu