FIGYELEM! TOLVAJVESZÉLY!!!

0

Döbbenetes mennyiségű pénzt kapunk az EU-tól a járványra!

Ismerve a magyar viszonyokat, ebből a nép szinte semmit sem lát majd. A betegek elhullanak, a haverok meg még gazdagabbak lesznek.

Orbán Viktor pont tegnap panaszkodott, hogy semmilyen támogatást nem kapunk az EU-tól. Azt valószínűleg nem fogja hangoztatni, most mekkora segítséget nyújtanak.

Ne felejtsük el figyelni ezek a pénzek vajon tényleg a megfelelő helyre kerülnek e.
Mint tudjuk az EU-tól kapott pénzek igencsak szűk körnél csapódik le nagyrészt pl Mészáros, Tiborcz és még lehetne sorolni…

2000 milliárd forintot ad az Európai Unió Magyarország számára a koronavírus-járvány elleni harcra. Az EU csütörtökön fogadott el sürgős intézkedéseket, köztük a járvánnyal küzdő országokat segítő 13 ezer milliárd forintos pénzügyi támogatást is.

A segítség egyetlen nappal azt követően érkezett, hogy Orbán Viktor nem hagyta ki az EU ostorozására az alkalmat, és arra panaszkodott a Kossuth Rádióban, hogy Kínától és a Türk Tanácstól kellett segítséget kérnünk.

A kapott összeggel kapcsolatban lényeges, hogy az egészségügyi rendszerek, a kis- és középvállalkozások és munkaerőpiacok támogatására,
valamint az uniós gazdaságok más sérülékeny területeinek megerősítésére használhatják fel a tagállamok.

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook