Fluor Tomit előállították a 2016-os török puccskísérlet előkészítése miatt

0

Végre fülön csípték a gülenista zenészt.
A magyar rendőrség, a török Polis Akademisi és az Interpol összehangolt akciójának keretében letartóztatták Karácsony Tamást, ismertebb nevén Fluor Tomit.
A Reuters információi szerint a népszerű zenész, énekes, rapper, politikai aktivista már rég a hatóságok látókörébe került, azzal vádolják, hogy részt vett a több száz áldozatot követelő 2016-os török puccskísérletben, sőt, az éjszaka összegyűlt annyi bizonyíték, hogy még az Recep Tayyip Erdoğan török elnök hatalmának megdöntéséért indult lázadás kitervelését is ráhúzhatják.
Fluor tegnap éjjel még rátett egy lapáttal, több biztonsági kamera is rögzítette, ahogy levéltetvekkel és gubacsdarazsakkal szórta tele a Gül baba türbéjének rózsáit, a hatóságok ezután követték, végül ma hajnalban a Petőfi Rádió Top 40 slágerlista éléről vitték el.

Fluort akár élete végéig is lecsukhatják, ha bebizonyosodik, hogy valóban a világszerte növekvő anarchista csoport, a sorosista-gülenisták táborába tartozik, akik válogatott eszközökkel, például migránsokkal és gecigránáttal próbálják megdönteni egyes vezetők hatalmát. A zenész felforgató nézeteit nemrég még a Petőfi Tv-ben is beordította, sőt, arra készült, hogy hétfőn lehegeszti a csatorna fedelét is.

Az aktivista ráadásul nem titkoltan a dalszövegeiben is nyíltan szembe ment a török vezetéssel. Nem lehet nem észrevenni az áthallást az „Álljunk össze, mint két gülenista összeesküvő” vagy az “Apu vedd meg nekem a Török áramlatot” sorokban, ahogy beszédes a „Megedzettek a isztambuli Taksim téren eltöltött évek” mondat is. A legkeményebb sorokat le sem merjük írni, csak idézzük:

A fenti sorokat a zenész kiadatásában is segítő Szakács Árpád, a Magyar idők kultúrharcosa csatolta a feljelentéshez. A hatalmas botrányt a török nagykövetség sem hagyta szó nélkül.
„Attól, hogy még valaki popsztár, nem kerülheti el a felelősségre vonást. Több száz török honfitársunk halála szárad lelkén. Egyébként anyádba rajzolj faszt!
– áll a szűkszavú közleményben.
Akik idáig eljutottak az olvasásban, azok számára közlöm, hogy ez csak KACSA.:) Természetesen nem igaz, csupán a Hircsárda tréfálkozik 🙂
Forrás: Hircsárda /facebook
http://hircsarda.hu/2018/10/08/fluor-tomit-eloallitottak-a-2016-os-torok-puccskiserlet-elokeszitese-miatt/