Fontos fejlemények a választási eredményekkel kapcsolatban!

0

FONTOS FEJLEMÉNYEK!

Egyrészt, megtalálták azt a videót, amit említett néhány ember!
Ez volt az eredményhirdetés eleje.
0:37-nél például megfigyelhető, hogy amíg a kivetítőn a fidesznek 133 mandátuma van, a jobb alsó sarokban már 134! Kaptam mellé egy későbbi képet is, ahol már alul is 133 szerepel. Másrészt, égy másik kreatív olvasónk lementette a siewert.org cikkét, és most már az egész cikket meg tudom osztani képek formájában!

 

TERJESSZÉTEK MINDKETTŐT!

Fideszes hackerek, elkéstetek!
Most már hiába lövitek le a Facebook-oldalamat, mert (1) egyik információt sem én találtam, tehát valaki mástól jött, és (2) mindkettőt már továbbítottam is több embernek.

Update:

Van még egy fontos dolog, és nem tudom, erről beszéltünk-e már.

Lukácsi Krisztina Hír TV nyilatkozatában szerepelt: felhívták a választási irodától, hogy vigye vissza a (szavazóbiztosi) megbízólevelét.
Ugyan nem látom át, hogy ennek mi a jelentősége (és az interjúról is lemaradtam), visznot, azt a megbízható információt kaptam, hogy ha VAN olyan SZAVAZÓBIZTOS, akit szintén erre kértek, és még NEM VITTE VISSZA a levelét, mielőtt ezt megteszi, KÉSZÍTTESSEN RÓLA KÖZJEGYZŐI MÁSOLATOT!
Az a példány ugyanis jogilag egyenértékű az eredetivel!

NE FELEDJÉTEK, aki választási visszaélést tapasztalt, ma (04. 11.) négy óráig (16:00-ig) jelehzeti a TASZ felé, emailben.

Oldal itt:

https://tasz.hu/…/jogsertest-tapasztalt-valasztas-alatt…

Emailcímük az oldal alján, a kapcsolat pontok között!

 

olkt.hu