Fontos információ Homonnay Gergely kapcsán!

FONTOS INFORMÁCIÓK A HOMONNAY GERGELYRŐL VALÓ NYILVÁNOS MEGEMLÉKEZÉS KAPCSÁN!!! – Kérlek, ne csak olvasd, hanem add is tovább! (Ahogy Gergő mondaná…)

Szeretnék megosztani Veletek, akik szerettétek Gergőt, néhány fontos információt. A legfontosabb, hogy a múltkori felhívásom után összeállt egy szervező-tervező csapat. Egyelőre csak nagyon szűk körben vagyunk: Gergő közeli barátai, munkatársai, ügyvédje. Kapcsolatban vagyunk a családdal is. A továbbiakban ez a csapat koordinálja azokat a feladatokat, amelyek Gergő halála kapcsán felvetődtek. Így azt a nyilvános megemlékezést is, amiről a múltkor írtam. De elindult a gondolkodás arról is, hogy miként lehetne Gergő életművét, szellemiségét életben tartani, ápolni, gondozni. Ez a csapa a későbbiekben majd meg fog keresni sokatokat, akik nekem írtatok az oldalamon ill. emailben is. Ezúttal is hálás szívem köszönöm a rengeteg segítség felajánlást! Lehet, hogy a végén már nem bírtam mindenkinek egyesével válaszolni, de tudjatok róla, hogy minden üzenetet olvastam. És amikor aktuális lesz a segítségetek, akkor jelentkezni fogok ill. fogunk!

Néhány fontos információ és kérés Hozzátok:

1. A Gergő haláláról való nyilvános megemlékezést meg fogjuk szervezni Budapesten! Ez egészen biztos. Viszont egyelőre a szervező csapat azt a döntést hozta, hogy ezzel egy kicsit várnunk kell. Legalább addig, amíg Gergő földi maradványai haza érkeznek. (Úristen, de borzalmas ezt így leírni…) És meg kell várni, hogy a család megszervezze a maga elbúcsúzását Gergőtől. Ha esetleg ez túl hosszú időbe telne, hosszú hetekbe, akkor ezt át fogjuk gondolni. De egyelőre várunk. Kérünk szépen minden rajongót, hogy ne kezdjen önálló szervezésbe! Mert akkor szét fognak futni a szálak és szétesik a szervezés. És nekünk nagyon nehéz lesz koordinálni a munkát. A csapat nevében én fogom a nyilvános információkat megosztani Veletek (ennek csak az az oka, hogy nekem van a legnagyobb online láthatóságom jelenleg). Ezért kérlek Benneteket, ha láttok bármilyen szerveződést, tájékoztassatok engem! Illetve, ha bárkiben kérdések merülnek fel, írjon nekem!

2. Azonban, hogy a megemlékezés teljesen ne maradjon el, jövő szombaton – azaz január 22-én déli 12 órakor – kérünk Titeket, akik szeretettel gondoltok Gergőre, gyújtsatok meg otthon vagy ahol éppen vagytok egy gyertyát, egy mécsest és emlékezzünk meg együtt, csendben és szeretetben Gergőről! Azért éppen déli 12 órakor, mert a halála napján 12 órától már egyedül volt, most legyünk mi vele! Aki gondolja, fotózza le a gyertyáját és kommentben küldje el Gergő vagy Erzsi egyik utolsó posztjához! Ha fotót nem tudtok küldeni, mert nem engedi a Fb, akkor egy gyertyás GIF is jó lehet. (Erről még majd írok külön posztot is.)

3. A további kommunikációt én fogom össze a csapat nevében. Tehát ne engem dicsérjetek! A csapatban lett felelőse annak is, hogy folyamatosan figyeljük az olasz nyelvű és a magyar nyelvű sajtó kommunikációját is. Mert sajnos már eddig is előfordult, hogy félrefordítások, csúsztatások, téves információk jelentek meg. Ha ilyesmit találunk, azonnal tájékoztatunk Benneteket!

4. Kérünk Titeket annak érdekében, hogy az igazság kiderülhessen, se okkal se ok nélkül semmilyen vélt vagy valósnak vélt információt ne terjesszetek, mert ez a legveszélyesebb és ez akadályoz leginkább!

Nagyon szépen köszönjük előre is, hogy azzal a méltósággal és szeretettel lesztek benne a megemlékezés különféle formáiban, amit Gergő megérdemel!

A szervező csapat nevében szeretettel ölelünk Titeket

Kérünk Titeket, ezt a nagyon fontos információt osszátok meg barátaitokkal, ismerőseitekkel is! Köszönjük szépen!